Arthur (2011) Film Online Subtitrat

Regia: Jason Winer
Actori: Russell Brand, Jennifer Garner, Helen Mirren
Anul: 2011
Gen: Comedie, Romantice
Durata: 110 minute
IMDB: 5.8

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

loading...

Remake al filmului omonim lansat în 1981, pelicula Arthur prezintă viața unui tânăr petrecăreț și foarte bogat. Arthur (Russell Brand) urmează să primească o avere impresionantă dacă îi va face pe plac mamei sale și se va însura cu o femeie pe care nu o iubește, dar care are o situație materială foarte bună. Acesta se îndrăgostește însă de o tânără care nu corespunde deloc criteriilor exigentei sale mame. Ce va triumfa: dragostea sau interesul?

Principalele batai de complot sunt aproximativ la fel: Arthur este beat mai mult sau mai puțin, tot timpul, și fermi în iresponsabilitate lui. El cade accidental în dragoste cu o femeie dulce tânără pe nume Naomi (Greta Gerwig), la fel ca și mama lui de control Vivienne (Geraldine James) aranjează căsătoria sa cu o femeie foarte bogată pe nume Susan (Jennifer Garner). Susan îl vrea pentru numele lui; ea poate fi bogat, dar ea nu este primit în crusta superioară, deoarece tatăl ei (Nick Nolte), a lucrat drum în construcții.

Naomi îi pasă puțin despre astfel de chestiuni și se sprijină ca un ghid fără licență oferind tururi ale bootleg Grand Central Station. Ea este în mod remarcabil iertator neregularităților lui Arthur, având în vedere că are de auto-disciplina și tact al unui Charlie Sheen. Dar atunci nici oferte de “Arthur” cu alcoolismul ca altul decât o trăsătură de caracter colorat. Nimeni nu ar putea bea ca Arthur și să nu fie mort la sfârșitul anului de 24 de ore.

Turnării Greta Gerwig funcționează bine. Ai văzut-o ca asistent la fratele lui Ben Stiller în “Greenberg” (2010)? Lucru despre ea este că ea este într-adevăr drăgălaș. Noi, uneori, vorbim despre chimia personala ca ceva ce se întâmplă la turnare. Este, probabil, începe la naștere. E o femeie te simți instinctiv bine despre, cum ar fi Amy Adams in “Junebug”. Această calitate merge un drum lung spre completarea lacunelor psihologice în relația ei cu Arthur. oameni simpatici pot să scape cu mai multe și să ia șanse mult mai mari.