Arrowhead (2016) Film Online Subtitrat

Regia: Jesse O’Brien
Scenariu: Jesse O’Brien
Actori: Christopher Kirby, Shaun Micallef, Dan Mor
Anul: 2016
Gen: Actiune, Aventura, Mister
IMDB: 4.8

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

Oricare ar fi sentimentele de prietenie pentru american in filme 2016 Arrowhead. Indian poate s-au dovedit într-un open-minded câteva western Hollywood în ultima vreme, este clar că Producator Nat Holt are nici un camion cu orice astfel de idei. Pentru el, un indian este încă un caine trădătoare. Cel puțin, el este în “Arrowhead,” cel mai recent film domnul Holt, produs în Technicolor spumant și livrate ieri la vacanță. Într-adevăr, monotonia această imagine poate fi imputate cântă pe această temă, care devine o obsesie apăsătoare de aproape toată lumea în cauză. Acesta incepe cu Charlton Heston, ca un cercetaș indian pentru un post de cavalerie de vest, luând cu încăpățânare poziția că numai bun Apache este un Apache mort și refuzul de a schimba.

Întunecat și cu siguranță el deține o, în timp ce noul comandant al postului din Arrowhead, încearcă să urmeze o politică de abuzive prietenos și ia indienii de la cuvântul lor promis. Dar destul de repede, în cazul în care tânărul șef, Toriano, se întoarce de la școală internat și începe creșterea Cain în apropiere, este evident că Heston are dreptate. Și astfel restul imaginii este dat pe la un cont de lungă durată de o întâlnire-cavalerie și-indian în care armele pop și sângele vărsat rubin. Se termină într-o luptă corp la corp între Heston și înalt Apache curajos. Inutil să spun, Heston se pune prin ruperea gâtul Apache.

loading...

Să fie rapid despre ea. Nu este nici o destul de nici un film Arrowhead captivant. Dl Heston face o erou neatrăgătoare și Jack Palance face o Apache dour curajos. Katy Jurado este Slinky și sufocant ca o coloana a cincea Apache la postul de cavalerie și Brian Keith este convențional zvelt ca căpitan al trupei cavalerie. Peisajul este uneori destul de. Asta e despre toate ce se poate spune.