Arma mortala – Lethal Weapon (2016) Serial Online Subtitrat


Regia: Matthew Miller
Actori: Keesha Sharp, Jordana Brewster, Damon Wayans, Clayne Crawford
An: 2016
Gen: Seriale Online, Actiune, Crima, Drama
IMDB: 7.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Lethal Weapon SEZONUL 1 Online:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09:

S01E10:

S01E11:

S01E12:


Sinopsis Arma mortala – Lethal Weapon

Având la bază populara franciză “Armă mortală”, serialul cu același nume prezintă pățaniile și experiențele a doi detectivi, unul tânăr și iute la mânie, iar celălalt, un veteran interesat mai degrabă de menținerea unui nivel cât mai scăzut de stres în viața lui.

Arma mortala loveste din nou! Inspirat din deja clasicele filme cu Mel Gibson si Danny Glover.

In centrul actiunii se afla doi politisti. Unul mai nebun ca altul! Clayne Crawford, cunoscut publicului din „A Walk to Remember”, joaca rolul lui Martin Riggs, un detectiv in cadrul LAPD care se muta in California dupa moartea sotiei. Daca Riggs cauta pericolul cu lumanarea, Roger Murtaugh e politistul calculat care se gandeste in primul rand la familia care il asteapta acasa.
Serialul se deschide cu Riggs care isi face prezenta intr-o banca, in mijlocul unui jaf, sub pretextul ca a venit sa livreze pizza.

Nu doar ca reuseste sa ii enerveze pe infractori, sa ii provoace pana in punctul in care aproape il omoara, ci sfideaza toate legile, iesind teafar din cladire, cu doar cateva secunde inainte ca o bomba lasata de infractori in banca sa explodeze.
Relatia celor doi parteneri evolueaza rapid intr-o prietenie care s-ar putea sa ii scoata din multe situatiii periculoase in viitorele misiuni. De la producatorul serialului de succes „Chuck”, Matt Miller, vine acest serial exploziv, plin de adrenalina si scene amuzante.


Trailer Arma mortala – Lethal Weapon