Arma mortala 3 – Lethal Weapon 3 (1992) Film Online Subtitrat


Regia: Richard Donner
Actori: Mel Gibson, Danny Glover, Joe Pesci, Alan Scarfe, Nick Chinlund
Anul: 1992
Gen: Actiune, Crima, Thriller
Durata: 118 minute
IMDB: 6.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Arma mortala 3 – Lethal Weapon 3

Aceasta noua serie a celebrei comedii Arma mortala ii aduce din nou impreuna pe Riggs (Mel Gibson) si Murtaugh (Danny Glover) cei doi populari politisti din Los Angeles. Ultimul trebuie sa se retraga din Politie in week-endul urmator insa cei doi intra intr-o noua aventura. Ei trebuie sa rezolve un caz de trafic cu arme confiscate in care e implicat un fost coleg de breasla. Noua serie din Arma mortala prilejuieste si reintalnirea cu Joe Pesci, care isi reia rolul din Arma mortala II.

În acest film, poliţiştii Martin Riggs (Mel Gibson) şi Roger Murtaugh (Danny Glover) investighează un caz de trafic de arme în care este implicat un fost poliţist, cu şase zile înainte de pensionarea lui Murtaugh.

Acest film mi s-a părut mai bun decât primele două părţi, el aducând în afară de multă acţiune explozivă (urmăriri de maşini, schimburi de focuri, explozii, lupte corp la corp) şi momente reuşite de umor datorate celor doi poliţişti duri şi vorbăreţului Joe Pesci, a cărui prezenţă blondă contribuie la partea umoristică a filmului. E de apreciat entuziasmul actorilor şi naturaleţea interpretării lor, destul de rar întâlnite într-un film de acţiune.

Mai multe secvenţe sunt memorabile precum repriza de dragoste precedată de preludiul în care fiecare numără cicatricile de pe corpul celuilalt începând de la partea de sus a corpului şi până la partea de jos, dezbrăcând astfel pe rând câte un articol vestimentar, sau discuţia umoristică de pe vaporaş în care Riggs şi Murtaugh îşi susţin argumentele verbal şi prin pumni.


Trailer Arma mortala 3 – Lethal Weapon 3