Arma mortala 2 – Lethal Weapon 2 (1989) Film Online Subtitrat


Regia: Richard Donner
Actori: Mel Gibson, Danny Glover, Joe Pesci, Jenette Goldstein, Nestor Serrano, Steve Kahan
Anul: 1989
Gen: Actiune, Crima, Thriller
Durata: 114 minute
IMDB: 7.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Arma mortala 2 – Lethal Weapon 2

Tacanitul Martin Riggs (Mel Gibson) si aparent sobrul familist Roger Murtaugh (Danny Glover) isi unesc fortele in acest al doilea episod din seria de succes Arma Mortala. Care a avut la data premierei incasari de peste 147 de milioane de dolari.

Riggs si Murtaugh sunt de aceasta data pe urmele unui respectabil diplomat sud-african care isi rotunjeste veniturile din traficul cu droguri. Desi, gratie informatiilor pretioase oferite de un personaj fara scrupule, dar haios in felul sau. Interpretat de Joe Pesci, neinfricatul Riggs nu se poate atinge de vreun fir de par al ticalosului. Deoarece acesta beneficiaza de imunitate diplomatica.

Dupa o serie impresionanta de situatii limita, pigmentate din plin cu explozii spectaculoase, vorbe de duh marca Mel Gibson. Cei doi politisti de la LAPD ajung sa se lupte pe viata si pe moarte cu greii din cartelele internationale ale drogurilor pe un vas sud-african plin cu stupefiante.

Cu un final incandescent, Arma Mortala contine una dintre cele mai tari, si-n acelasi timp comice, scene de suspans din istoria filmului. Este vorba de secventa in care un Mel Gibson disperat incearca sa-i salveze viata colegului sau ramas intepenit intr-o toaleta capcana, programata sa explodeze.


Trailer Arma mortala 2 – Lethal Weapon 2