Are You Here (2013) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Familie prieteni și alte catastrofe
Gen: Comedie, Drama
Producator(i): Matthew Weiner
IMDB: 5.3
Regia: Matthew Weiner
Actori: Owen Wilson, Zach Galifianakis, Amy Poehler


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...


Sinopsis

Doi buni prieteni decid să meargă într-o călătorie în orașul natal al unuia dintre ei după ce acesta află că tatăl pe care nu-l mai văzuse de mult timp a decedat și i-a lăsat o sumă considerabilă de bani.

Steve Dallas este meteorolog şi un burlac lipsit de griji, cel mai bun prieten din copilărie al său fiind Ben, un bărbat-copil care suferă de tulburare bipolară. După ce Ben este informat că înstrăinatul şi excentricul lui tată a decedat, îl roagă pe Steve să-l însoţească în lungul drum cu maşina pe care îl are de parcurs până în oraşul lor natal, iar o dată ajunşi la destinaţie, Ben află cu stupoare că părintele cu care nu menţinuse o legătură prea strânsă a avut planuri mari pentru el şi i-a lăsat prin testament o avere deloc de neglijat.

În timp ce Ben se străduieşte să gestioneze suma mare de bani pe care a moştenit-o şi să îşi asume noi responsabilităţi, îşi vede ameninţată relaţia de prietenie cu Steve din cauza complicaţiilor aduse de moştenire, din cauza ambiţiei surorii lui Terry şi din cauza tentativei lui Steve de a se cupla cu Angela, tânăra şi frumoasa văduvă a tatălui lui Ben.

Este al doilea film al regizorului (actritei) Melissa Racuh si din pacate pentru ea nici acesta nu are succesul dorit. Este o comedie usoara cu o distributie excelenta formata din actori ca si Owen Wilson. Zach Galifianakis si Amy Poehler insa care nu sunt pusi la adevarata valoare si au niste roluri execrabile din pacate . O poveste putin aiurea si un final slab. Nu va recomand acest film si regret i-am acordat 40 de minute din viata mea acestui film prost !