Are We Done Yet? (2007) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: I-am dat de capăt?
Regia: Steve Carr
Actori: Ice Cube, Nia Long, John C. McGinley
Anul: 2007
Gen: Comedie, Drama, Familie
Durata: 92 minute
IMDB: 4.0

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

În urma evenimentelor din Are We There Yet ?, Nick Persoane (Ice Cube) sa căsătorit cu Suzanne (Nia Long) și sa mutat cu ea, Kevin (Philip Daniel Bolden), și Lindsey (Aleisha Allen), în apartamentul său, de asemenea, achiziționarea unui 2007 Cadillac Escalade (după distrugerea Lincoln lui Navigator SUV). El a vândut, de asemenea, magazinul său de sport memorabilia la cel mai bun prieten al lui, Marty (jucat de Jay Mohr în primul film Are We Done Yet?). În timp ce se pregătește pentru un interviu cu Magic Johnson, Suzanne spune Nick că este gravidă și afla mai târziu că va exista gemeni.

Pentru mai mult spațiu, Suzanne și Nick du-te verifica o casă, deși Lindsey și Kevin – în principal, fostul din Are We Done Yet? – sunt împotrivă. Ei se întâlnesc Chuck Mitchell Jr. (John C. McGinley) acolo, iar după unele Nick vorbind decide să ia casa. Dar el nu a primit-l inspectat mai întâi și ei găsesc mucegai în casă, astfel încât cea mai mare parte de-a lungul filmului, Nick este supărat pe Chuck din Are We Done Yet? ca el aproape distruge casa lor. Între timp, Lindsey furișează pentru a merge la o petrecere și când Nick află, ei motive. El decide în cele din urmă la foc Chuck, care provoacă Suzanne să ia copiii și să se mute casa de oaspeți, cu despărțire împușcat Tu ești cel care rupe această familie în afară! După ce a luat ceva timp să se gândească, Nick decide să repare casa pe cont propriu și, de asemenea, să își ceară scuze pentru Chuck. Chuck a răspunde prin aducerea prietenii săi pentru a ajuta, inclusiv Lindsey si Kevin.

loading...

Atunci când Suzanne intră în travaliu cu spitalul o jumătate de oră distanță, Nick, Kevin și Lindsey trebuie să livreze copii. Chuck a incercat să ajungă acolo, dar camionul lui se rupe în jos și el putere merge în jos spre casă. În timp ce ea este încă în travaliu, Nick primeste un telefon de la Magic. Dupa ce Suzanne dă naștere la gemeni, filmul rapid înainte de șase luni mai târziu, la un gratar mare in curtea lor, la care Nick își face debutul noua sa revista. Înainte de a creditelor, desene animate Nick Persoanele din principalele titluri apare și devine strivită de cuvântul “THE END”, atunci începe apoi aduce celelalte personaje, Coco câine, Kevin Persoane, Lindsey Persoane, enot, si caprioara de asemenea, din principalele titluri, apoi Suzanne și Chuck să ia o funda mare înainte ca ecranul să se estompează la negru, încheind astfel seria de filme online Are We Done Yet?.