Arcadia (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Tom Large
Actori: Akie Kotabe, Gillian MacGregor, Rufus Wright
An: 2016
Gen: Actiune, SF, Thriller
IMDB: 4.3


Se lucreaza la subtitrare!

loading...

Sinopsis Arcadia

Într-o lume în viitorul apropiat, suprapopularea este strecurat resurse. Boala devasteaza populatia. Speranța medie de viață este de doar 40, aproape la fel de scăzută ca în Angola astăzi. Treizeci și nouă de ani, Charlie (Marc Baylis) are doar un singur scop în viață. Pentru el însuși și locurile lui fiica în cetatea de elita din Arcadia. In cazul în care acestea ar putea primi un leac și ar putea trăi la fel de mult ca 130. Cu aceasta obține în minte, el este de acord să lucreze pentru o agenție guvernamentală. De urmărire în jos posibil terorist Adam negru (Joseph Baker). Dar, când el începe să suspecteze că există un motiv ascuns în spatele vânătoare pentru Black, el se trezește din ce în ce tulburat.

Tom spargere mare pe scena în 2014, cu Beyond, o iau inventiv pe teme de invazie și pierderea controlului, care a făcut minuni cu un buget mic. Aici, din păcate, ritmul lent și tăcerile pe care le-a dat acel creepiness film și greutate emoțională face doar povestea sa se simta subțire, ca acele drame BBC, care se întind în valoare de două episoade “de complot peste șase. E o lipsă de complexitate emoțională care lasă pauze semnificative goale. Intorsaturi sunt previzibile și acolo nu este pur și simplu de ajuns aici, că e original, pentru a oferi telespectatorilor întrebări filosofice să mediteze.

Stilul regizoral al lui mare, mai degrabă plat nu oferă Baylis mult pentru a lucra cu. Chiar și mai slab deservite este Akie Kotabe Jacob, managerul care comunică cu el printr-un computer și, prin urmare, nu are pe nimeni să acționeze împotriva, deși el face un efort curajos și, spre final, reușește să respire puțină viață subplot lui.


Trailer Arcadia