Aproape oameni – Almost Human (2013) Serial Online Subtitrat


Regia: J.H. Wyman
Actori: Karl Urban, Lili Taylor, Mackenzie Crook, Michael Ealy, Minka Kelly
An: 2013
Genuri: Seriale Online, Drama, Crima, Actiune
IMDB: 8.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Almost Human SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09:

S01E10:

S01E11:

S01E12:

S01E13:


Sinopsis Aproape oameni – Almost Human

Almost Human este un serial polițist plin de acțiune plasat în viitor, unde toți polițiștii din L.A.P.D. Au primit ca parteneri androizi – evoluați din persoane reale îmbunătățite cu ajutorul noilor tehnologii. Urban este John Kenney, un polițist respectat care s-a închis însă în el însuși după o misiune dificilă. Un eveniment tragic în urma căruia s-a ales cu răni grave.

Acţiunea are loc în 2048, când poliţiştii din Los Angeles fac echipă cu roboţi performanţi, cu aspect umanoid. Pentru a înfrunta pericolele tot mai mari ale oraşului dominat de bande de traficanţi de droguri. Eroul este John Kennex (Karl Urban), un poliţist care stă mai bine de un an în comă după ce o misiune a sa, împotriva unui misterios grup de traficanţi. Se termină prost, cu un Kennex grav rănit şi unic supravieţuitor uman al confruntării. La doi ani de la tragedie, Kennex revine în rândul forţelor de ordine, cu memoria grav afectată de şocul posttraumatic, dar hotărât să îi aducă pe traficanţi în faţa legii.

Cu frumoasa Minka Kelly în rolul lui Valerie, o expertă umană în modul de acţiune al răufăcătorilor, Lili Taylor în cel al căpitanului Maldonado, şefa departamentului de poliţie unde lucrează Kennex, şi Mackenzie Crook în cel al unui expert în repararea roboţilor, distribuţia se rotunjeşte interesant, mai ales că niciunul dintre actori nu calcă pe teren nefamiliar. Urban îşi interpretează rolul şi are parte de un context ca în Dredd, în timp ce complexitatea emoţiilor personajului său îl face pe Ealy să evadeze dintr-o interpretare plată, robotică.


Trailer Aproape oameni – Almost Human