Appleseed Alpha (2014) Film Online Subtitrat

Gen: Actiune, Animatie, SF
Producator(i): Marianne Krawczyk , Masamune Shirow
IMDB: 6.6
Regia: Shinji Aramaki
Actori: Luci Christian, David Matranga, Elizabeth Bunch, Hiroki Touchi, Brina Palencia, Junichi Suwabe, Hiroki Takahashi

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Nu pot să cred că au trecut zece ani de când am urmărit primul “Appleseed Alpha”, filmul de acțiune animat post-apocaliptic din Japonia. Am fost în colegiu în acel moment și îmi amintesc fiind uimit de animație excelentă și linia de poveste mare. Inutil să spun, am fost un fan al “Appleseed” pentru viață. Apoi, câțiva ani mai târziu, în 2007, am primit ‘Appleseed: Ex Machina “, continuarea animat CG, care a fost, de asemenea, foarte bine. Acum șapte ani mai târziu, ne-am ‘Appleseed: Alpha’, un prequel la evenimentele din “Ex Machina” și filmul prima “Appleseed” un deceniu în urmă.

Tehnologia a parcurs un drum lung în șapte ani din animatia Appleseed Alpha, în care pot spune cu ușurință acest lucru este cel mai bun în căutarea de film “Appleseed ‘încă, și în opinia mea, cea mai bună poveste de până acum. Era inevitabil să facă un prequel, dar aici se face foarte bine cu tone de acțiune și de lucru excelent CG. Aceasta poveste urmeaza inca principalii noștri eroi Deunan Knute (voce Luci Christian) și Briareos Hecatonchires (voce David Matranga), care sunt două dintre supraviețuitori foarte mici într-un oraș post-apocaliptic New York, unde încearcă să găsească o modalitate de a salva omenirea și de a restabili ceea ce a rămas din planeta lor.

Există o stăpân sinistru în New York City numit două coarne (voce Wendel Calvert), care și-a angajat Deunan și Briareos de a face locuri de muncă pentru el. Pentru cei dintre voi care nu sunt familiarizați cu universul ‘Appleseed Alpha”, Deunan este o femeie de foc, care are o pensie pentru vehicule rapide și acțiuni. Briareos a fost o dată pe deplin om, dar din cauza unei explozii, corpul său a fost înlocuit cu un corp de robot mare, care este capabil de a lupta aproape orice inamic. Când Deunan și Briareos nu o misiune două coarne le însărcinat cu, el trimite cele două la marginea orașului lor să aibă grijă de niște drone. In timpul o scenă de acțiune, duo veni peste Iris (Brina Palencia) și Olson (Adam Gibbs), alte două supraviețuitori care provin dintr-un loc numit Olympus, care este declarat a fi o zonă sigură și utopie de răul care se afectează în orașul .

Denan și Briareos decide să se alăture misiunii din Appleseed Alpha, Iris și a lui Olson, în timp ce încearcă să evite două coarne și cyborg rău Talos, care încearcă să fure o arma secreta masiv pentru a distruge toate lucrurile așa cum o știm. Dar puțin nu Deunan și Briareos știu că cineva apropiat le-ar putea fi cheia pentru supraviețuire. Ritmul de film este excelent. Există o mulțime de lupte și luptă pentru a merge în jurul valorii de toată lumea, iar acestea sunt expert coregrafia și a făcut. Există, de asemenea unele caractere mari și dialog pentru a menține poveste merge mai departe. Acestea fiind spuse, acest film îi lipsește nimic din nici un sens real sau adâncime la ea. Sigur, la nivelul suprafeței, există unele momente cheie și tonuri, dar niciodată nu sapă suficient de adânc pentru a face oricare dintre noi într-adevăr că și întrebarea din filme online Appleseed Alpha.