Apel de urgenta – The Call (2013) film online subtitrat

Gen: Crima, Thriller
Producator(i): Jon Bokenkamp, Nicole D’Ovidio, Richard D’Ovidio
IMDB: 6.7
Regia: Brad Anderson
Actori: Abigail Breslin, Halle Berry, Michael Eklund

loading...

Halle Berry joaca ca un operator de la un centru de 911 call in Los Angeles. Îmbrăcat într-o cămașă peruca pudel și polo, Berry petrece cea mai mare a filmului Apel de urgenta așezat în spatele unui birou. Lumea ei – “stup,” ca ei co-lucrătorilor o numesc – este compact și de muncă centrice. Chiar prietenul ei, un ofițer LAPD frumos (Morris Chestnut), este un coleg. O fotografie încadrată zărit pentru scurt timp în apartamentul ei sugerează că ea vine dintr-o familie de poliție.

“Apel de urgenta” se deschide cu o pasăre ochi vedere a orașului și un montaj de operatori telefonici 911 apeluri – unele frivol, unele grave. Apoi, filmul – care, în cazul în care nimic altceva, este vioi-paced – devine dreptul de a institui complot. Berry răspunde la un apel invazie acasă de la o adolescentă și face o greșeală minoră, dar critice care conduce la răpirea fetei. A doua zi, trupul ei este găsit într-un mormânt de mică adâncime.

Colegii lui Berry nu o vina pentru pas greșit, dar ea a demisionat de la preluarea apelurilor cu toate acestea, să se concentreze pe formarea de noi operatori. Șase luni mai târziu, ea a conduce un grup de cursanți, prin primul lor turneu din Stupul atunci când un apel de la o adolescentă (Abigail Breslin), care a fost răpit și blocat în portbagajul unei mașini. Operatorul care răspunde nu știe cum să se ocupe de apel și veteran Berry fără tragere de inimă preia.

Breslin explică faptul că ea a fost înhățat de la un loc de parcare mall de un bărbat necunoscut, și că trunchiul e în conține un lopata – ceea ce sugerează că răpitorul ei intenționează să-l omoare și îngroape ei. Desigur, aceasta nu ia un geniu pentru a afla că omul care a rapit Breslin este același cu cel care a răpit și ucis adolescenta șase luni mai devreme in filmul “Apel de urgenta”.