The Appearing – Apariția (2014) film online subtitrat

Gen: Groaza, Mister, Thriller
Producator(i): Daric Gates, Matthew J. Ryan
IMDB: 3.1
Regia: Daric Gates
Actori: Will Wallace, Dean Cain, Don Swayze

loading...

Orice film The Appearing care cere patru ședințe separate, cu scopul de a face la concluzia este un film The Appearing poate doriți, pentru a evita. Uneori eforturile indie prinde și ne aflăm în totalitate inveterat, și, uneori, acestea nu pe atât de multe niveluri diferite vom rămâne de făcut puțin mai mult decât a efectua în ce mai populare Facepalm. Din păcate, apare este un întreg dracu ‘de mult mai aproape de materiale Facepalm decât vopsiri. E pur și simplu prea amatori de a deține atenția privitorului, și asta nefericit pentru că există o ușoară urmă de speranță pentru un loc răcoros de crossover bântuie / slasher. Doar nu se materializează într-adevăr in The Appearing.

Esența poveștii The Appearing nu este prea complex. E o clădire veche abandonat, stând de unul singur sa în mijlocul pustietății. Dar există ceva viu în locul, și oricine destul de prost să se aventureze în locul vechi este cerșit pentru a fi posedat și bestiilor criminală. Pentru unul tânăr de familie care sunt noi in zona, lucrurile se vor merge spre sud, repede. Din fericire unul dintre noi rezidenți se întâmplă să fie un membru de aplicare a legii. Din nefericire pentru el, soția lui nu este. Nu e stabil, fie, și ea e pe cale de a da peste locul unu ea nu ar trebui.

Să începem cu turnare, care pare într-adevăr, într-adevăr pe bază. Will Wallace joaca Michael, rolul principal masculin a filmului, și omologul Moody a Rachel (Emily Brooks). Ambele interpreți par capabile să fronting o imagine, dar cu siguranță nu împreună, în această calitate. În momentul în care cei doi arată cea mai mică afecțiune unul față de altul este complet flabbergasting, pentru că până în acel moment, ca un vizualizator de naiv am ales să se bazeze pe logica de bază și să își asume el a fost tatăl ei, nu soț. Nu pare a fi destul de o diferență de vârstă considerabilă între cele două, și în timp ce nu este în mod necesar o ciudățenie în lumea de azi, am ajuns să ne așteptăm ceva un pic diferit de cinema. Complet ma aruncat pentru o buclă. Chiar mai rău este un scenariu foarte plat, care nu oferă nici Cel mult loc se furișa. Michael niște agresiune pentru a sorta, dar el mai are doar două fețe: furioase și indiferenți. Între timp, personajul lui Rachel se simte pierdut, care lasă executarea ei aproape ezitant uneori. Apoi, din nou, atunci când ai o centrare a poveștii moara de a lucra cu, poate fi o provocare pentru a ridica joc. Oricare ar fi specificul pot fi, lucrurile pur si simplu nu Jive coerent pentru arătarea in filmul The Appearing.

A fost minunat să văd Don Swayze pe ecran, pur și simplu pentru că este imposibil să se uite la el și nu evoca amintiri de Patrick din filmul The Appearing. Când vorbește, e straniu. Asta e chiar vocea lui Patrick. Wild, dar aproape de construcții într-un sens nostalgic ciudat. Și eu nu urmăresc să disrespect Don fie, minimalizeaza rolul său în amestecul de lucruri. El se transformă într-un spectacol târg care îl primește de. Nu e fantastic, dar nu este ridicol. Îmi place stabilirea filmului, de asemenea. Este dens cu frunze si arata extrem de atrăgătoare, dacă îmi amintesc, există o mențiune a unui locație California de Nord, care arata credibil. Ca de 25 de ani, plus rezident din California de Nord, l-am văzut mai mult decât o singură locație similară.