Apariţia – The Apparition (2012) film online subtitrat

Regia: Todd Lincoln
Actori: Julianna Guill, Sebastian Stan, Luke Pasqualino, Ashley Greene, Tom Felton
Anul: 2012
Gen: Groaza, Thriller
Durata: 82 minute
IMDB: 4.0/10 din 5773 voturi

loading...

La 21 mai 1973, șase persoane efectua Charles Experimentul, un experiment parapsihologic, în care se holbeze la un desen al unui om decedat, Charles Reamer, în speranța de a convoca spiritul său. Ani mai târziu, patru studenti, Patrick (Tom Felton), Lidia (Julianna Guill), Ben (Sebastian Stan) și Greg (Luca Pasqualino) încearcă să recreeze Experimentul Charles pe o scară mai largă, prin utilizarea tehnologiei moderne. În timpul experimentului, ceva atacă elevii și trage Lydia în perete in Apariţia.

Unele timp mai târziu, Ben și prietena lui Kelly (Ashley Greene) locuiesc împreună. Într-o seară, ei descoperă semne ciudate de arsuri pe contoare lor. Kelly găsește ambele uși larg deschise, chiar dacă i-au blocat. Ei decid să schimbe încuietorile și instala camere de supraveghere. Mai târziu, Kelly găsește o cantitate mare de mucegai și spori pe podea în timp ce spălătorie Ben găsește chiar mai mult într-o crawlspace. Ben devine 36 e-mailuri “Apariţia” de Patrick că-l informeze de o nouă încercare la Experimentul Charles primul, urmat de un avertisment că “izolare a eșuat” și în cele din urmă “vă aflați în pericol”.

După martorii Apariţia, cuplul merge la un hotel, dar sunt atacați acolo, de asemenea. În timp ce fugi, ei primesc un telefon de la Patrick și-l cunosc. Patrick explică faptul că experimentul inițial a permis o entitate spirit răuvoitor să intre lumea lor, dar că el a construit o cameră înconjurată de un curent negativ care el crede îl protejează de spirit. Ei se întorc la casa lui Kelly și Ben pentru a încerca un nou experiment să conțină entității. În timpul experimentului, casa începe să se agită și rupe în afară, apoi brusc se opreste. În timp ce Kelly și Ben sunt în afara, Patrick este tras în întuneric și dispare. Imposibilitatea de a găsi Patrick, lasă să ajungă la camera de siguranță în casa lui Patrick.

In camera, auzim jurnalul personal Patrick redat, in filmul Apariţia, inclusiv informații cu privire la membrii experimentului original. De original șase, doi au murit, o sinucis, iar celelalte trei au dispărut. După introducerea cușcă camera de siguranță, Ben dispare. Kelly iese din camera si gaseste cadavrul contorsionată a lui Ben. Narațiune Patrick explică faptul că entitatea devine mai puternic cu fiecare persoană susține, și că va purta victimele sale până când acestea sunt prea slabe pentru a rezista.