Anturaj – Entourage (2015) film online subtitrat

Regia: Doug Ellin
Scenariu: Doug Ellin
Actori: Kevin Dillon, Kevin Connolly, Jerry Ferrara, Adrian Grenier
Anul: 2015
Gen: Comedie
IMDB: 7.4

loading...

Vincent „Vince” Chase, care separat de soția sa, după nouă zile de căsătorie, vrea să facă ceva nou în cariera sa. El numește fostul său șef-agent transformat-studio Ari aur, care vă oferă Vince un rol de lider în primul său de producție de studio. Vince spune că va juca doar în cazul în care aceasta conduce. Opt luni mai târziu, Hyde, debutul regizoral de Vince, este în mijlocul post-producție și este de peste buget cu 15 million $. Nevoie de mai mulți bani, Vince întreabă Ari dacă pot obține o 10 milioane, $ pentru a finaliza filmul. Ezită, dar care doresc să-l vă rog, Ari companii oferă zboruri spre Texas pentru a satisface co-finanțatori ai filmului Anturaj; Larsen McCredle și fiul său Travis să le dea banii. Ezitant, Larsen trimite Travis cu Ari înapoi la Los Angeles pentru a vedea o reducere a filmului la screening privat lui Vince.

Vince are doua gânduri pe tăiat dur și anulează screening din cauza fricii nimeni nu se va bucura. El dă mai târziu Ari și Travis o copie a filmului pentru vizualizare lor. Ari și Travis bucurați-vă de film, dar Travis solicită ca Ari tăiat scenele cu fratele lui Vince, Johnny „Drama” Chase, din filmul sau nu va da filmul bani în plus. Cu Ari oferindu-i nici un răspuns, Travis pune post-producție în așteptare. Vince și Eric „E” Murphy vizita Travis a veni cu o soluție, dar acest lucru duce la Travis spunând că nu-i plăcea de performanță Vince fie și dorește tot filmul Anturaj să fie refăcute cu un nou plumb si director. În plus, CEO studio John Ellis elimină Ari de producție.

Băieții curând seama Travis este furios pe film este că Vince se petrece timp cu Emily Ratajkowski, care Travis este îndrăgostit nebunește cu. Învățarea de acest lucru, Ari întrerupe Ellis la o întâlnire sala de consiliu cu Larsen și Travis cu aceste informații. Surprins, Larsen spune că va rămâne în spatele filmului în cazul în care Ari nu mai lucrează pentru studioul din cauza modul în care el nepoliticos Travis în fața lui. În acest timp, băieții sunt în spital ca e fosta logodnică Sloan intră în muncă. Sloan dă naștere la o fată, Ryan Murphy, și băieții sărbători in filmul Anturaj.

Ari ajunge la spital si, de asemenea, a anunțat că a demisionat, permițând astfel filmul lui Vince să prospere. Hyde devine un succes de box office, incasari peste 450 de milioane $ in intreaga lume. La Premiile Globul de Aur, Drama sfârșește câștigat premiul pentru cel mai bun actor in rol secundar. Uimit, Drama merge pentru a accepta premiul și este tăcut pentru o clipă înainte de a striga marca Viking Quest fraza lui, „Victoria !!!”