Anti-Social (2015) film online subtitrat

Regia: Reg Traviss
Scenariu: Reg Traviss
Actori: Gregg Sulkin, Meghan Markle, Josh Myers
Anul: 2015
Gen: Crima
IMDB: 5.9

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

loading...

Anti-social este cu siguranță una dintre acele cuvinte pe care le-am auzit mai mult și mai mult de pe parcursul ultimului deceniu. A trecut de la un termen simplu de a descrie pe cei care nu socializa la un eufemism destul de sfios din soiul raport de școală pentru a descrie comportamentul criminal. E un titlu foarte apt pentru această crimă britanic impresionant (sau ar trebui să fie că „Anti-Social”?) Film, așa cum se ocupă cu crima în moduri diferite, precum și ca fiind furat direct din prima pagină a ziarelor. Chiar și în timpul dintre participa la screening-ul și a scris aceasta recenzie, au fost mai multe Smash și bijuterii apuca jafuri.

Concentrându-se pe doi frați, Dee (Sulkin) este un artist talentat care favorizează forma graffiti de exprimare. Între timp, fratele său mai mare, Marcus (Myers), conduce o bandă de huligani motociclete care vizează instituțiile de fine. Ambele aceste arcuri narative conțin, de asemenea, comentarii sociale – nu întotdeauna subtile – așa cum vom vedea Dee alimentată treptat de lumea artei, în timp ce, de asemenea, nevoie să se sustragă legii în timp ce Marcus ar putea dori pentru a justifica crimele sale de numai acele tipuri de direcționare luxuriante. Dacă fie pot scuzat totală sau parțială va coborî la telespectatori individuali, dar ceea ce anti-social nu este corect de a recrea adrenalina la un astfel de comportament, în timp ce, de asemenea, de avertizare împotriva repercusiuni și dilemele morale care urmează in filmul Anti-Social.

Filmul Anti-Social este cel mai bine atunci când simplificarea în sine jos și care să permită o acțiune să dicteze ritmul. Secvențele Heist sunt întotdeauna distractiv și plină de tensiune, și, deși comentariul sociale este admirabil, acesta poate fi lucrat uneori. Acest lucru este nu mai evident decât atunci când Dee devine implicat în meditațiile artistice și filosofice. Schimbarea în dialog la Eastend Gangland și colocviale agresive, dar prietenos, la ceva de la o prelegere la Universitatea este discordant și se simte foarte nenatural. Se face mai greu să se conecteze cu Dee atunci nici el nu suna convins prin livrare Sulkin lui. Din fericire faptele vorbesc mai tare decât cuvintele, și Sulkin surprinde perfect momentele Cheeky dar expresive în timp ce efectuează domeniu.