Another World (2014) Film Online Subtitrat

Regia: Eitan Reuven
Actori: Carl McCrystal, Zach Cohen, Larry Butchins, Susanne Gschwendtner, Davina Kevelson
Anul: 2014
Gen: Actiune, Groaza, SF
Durata: 99 minute
IMDB: 6.2/10 din 4398 voturi

Nu este un singur caracter în film Another World primeste un nume, pe care am putea spune, așa că le-am dat nume. Vom începe cu colonelul (Carl McCrystal) și Alchimistul (Zach Cohen), soldatul care știe totul despre arme și tactici, și prietenul lui, care pot face explozibili din naibii de aproape nimic dat timp. Ele par a fi în mod sistematic scoaterea zombi, trecerea de la bolthole la gaura hidey de îndată ce acestea sunt pete, în general, existente pe fugă și numai pentru a ucide următorul. Desigur, Alchimistul este curios și vrea să discute ceea ce / de ce / cum a apocalipsa zombie cu însoțitorul său odinioară, și colonelul nu are nimic din Another World.

loading...

Există o confruntare mica in Another World, în spital atunci când un om am numit infectate (David Lavenski), care este într-adevăr o infectate și toate-în jurul valorii de om rău, strigă I-know-yous și acuzații la colonelul înainte de a dispărea din nou spre locul unde zombi au fost provin de la. Spitalul este în cazul în care alte perechi nostru este ridicat, fostul șef Doctor (Susanne Gschwendtner) a spitalului care are idei filosofice interesante pe care apocalipsa zombie a venit de la, și ei destul de suparat-out în căutarea Fiica (Davina Kevelson). Cei patru supravietuitori strângem împreună și decolare, pentru a continua uciderea zombi în timp ce caută pentru sensul de toate acestea in Another World.

Naratorul care speculează pe dinozauri și la sfârșitul lor față de starea actuală de sfârșit de-lume, l-am considerat a fi colonelul. Atât de mult pentru a fi o lipsă totală de gândire soldat. Se pare sensul, sau cel puțin la începuturile, dintre acestea se întâmplă oribil, se ascunde printre cvartet nostru. Poți ghici care unul detine cheia?
Filme online Another World finalul a fost un pic Am văzut că vin, dar apoi, eu nu ma uit la o mulțime de filme de groaza. Este un film bine făcut și zombie sun