Another Me (2013) Film Online Subtitrat


Gen: Mister, Thriller
Producator(i): Isabel Coixet, Cathy MacPhail
IMDB: 4.7
Regia: Isabel Coixet
Actori: Jonathan Rhys Meyers, Sophie Turner, Claire Forlani


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Another Me

Fay este o adolescenta al carei tata este foarte bolnav, mai grav pe zi ce trece. Adolescenta este din ce in ce mai afectata de problemele de acasa. Fay are in mod regulat vise ciudate in care este brutalizata de catre un grup de tineri undeva in subteran. Putin cate putin o impresie stranie se instaleaza in mintea lui Fay: aceasta este convinsa de faptul ca o alta femeie care ii seamana perfect incearca sa puna stapanire pe viata sa. Care sa fie explicatia? Are o sosie? Sau incepe sa isi piarda mintile?

Intr-un paragraf, Fey (Sophie Turner) considera ca viata ei perfecta este inversata cand tatal este diagnosticat ca fiind bolnav fatal, mai rau sa urmeze atunci cand incepe sa fie urmarita de un misterios doppelganger care are ochii pusi sa isi asume identitatea.

Aceasta a fost prima dată când l-am văzut pe Turner în ceva în afară de Game Of Thrones și ea face o treabă bună, deoarece ea dă destul de mult acest film pe cont propriu, în ciuda distribuției, inclusiv Jonathan Rhys Meyers și Rhys Ifans. Lui Meyers nu i se dă prea mult de făcut decât s-ar putea spera și dacă Ifans face ceea ce face Ifans, Geraldine Chaplin se descurcă bine în micul său rol ca un vecin vechi.