Annabelle (2014) film online subtitrat

Regia: John R. Leonetti
Actori: Eric Ladin, Shiloh Nelson, Annabelle Wallis, Alfre Woodard, Tony Amendola
Anul: 2014
Gen: Groaza, Mister
Durata: 99 minute
IMDB: 5.4

loading...

Un sfat pentru producătorii de film de groaza: Dacă ai de gând să riff pe “’70 clasice de groaza, cum ar fi” The Omen “și” Baby lui Rosemary, “asigurați-vă că să se uite mai profund la ce aceste filme au legătură cu telespectatorii, mai degrabă decât doar fura lor imagini. Doar le imitandu estetic este un exercițiu gol, și dovada că nu înțeleg că groază este mai mult decât o serie de reduceri salt și imagini înfricoșătoare. Horror, la cele mai bune, robinete în ceva mai profund.

Nu e nimic profund despre “Annabelle,” spin-off “The prestidigitație.” Oferă nivelul suprafeței sperie fără curent subteran de umanitate necesare pentru a le face se înregistreze. Regizorul John R. Leonetti și scriitor Gary Dauberman lucra suficient mod eficient la un nivel tehnic la ambarcațiunile de câteva scene care obține curse de inima, dar punctul culminant al “Annabelle” este atât de greșit, stupide și chiar ofensatoare că orice fanii genului scuză poate fi înclinat pentru a face pentru mediocra oră și jumătate, care precede se va transforma probabil la furie.

Pentru înregistrare, și este demn de remarcat faptul că de modul în care furios revizuire noastră originală a “Trăind printre demoni” face încă fani de acel film-am fost un fan al anului 2013 poveste cu fantome James Wan. Directorul a luat un salt uriaș înainte în acea lucrare, dovedind el înțelege numeroase elemente care directorii de groază moderne ignora, cum ar fi utilizarea de sound design și stabilirea pentru a crea tensiune. Aceste elemente sunt aruncate în “Annabelle”.