Anna Karenina (2012) Film Online Subtitrat

Regia: Joe Wright
Actori: Keira Knightley, Aaron Taylor-Johnson, Jude Law
Anul: 2012
Gen: Romantice, Drama
Durata: 129 minute
IMDB: 6.6

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Acestea sunt două dintre cele mai mari roluri pentru mai multe actrițe și provocări irezistibil numeroși producători de filme. Au existat mai mult de o duzină de versiuni de film ale Karenina, cel mai cunoscut de Greta Garbo (1927 și 1935) și Leigh Vivien in filme online Anna Karenina; aproape la fel de multe dintre Bovary, în special de Isabelle Huppert, Jennifer Jones și Pola Negri (Mia Wasikowska va juca anul următor ei).

Mentionez aceste detalii să mă întreb: Ce face ca cele două roluri atât de ispititoare încât fiecare actriță bună trebuie, mai devreme sau mai târziu, citiți romanele și să înceapă să visezi cu ochii deschisi? Ambele sunt mame care aleg în mod esențial să își abandoneze copiii singuri. Ambele sunt în centrul atenției și bârfă în cadrul propriilor lor cercuri. Ambele folosesc case de operă ca o etapă pentru afacerile lor din Anna Karenina. Atât plăti scump pentru adulterele lor. Marea diferență este că Karenina este condus de pasiune sinceră, și Bovary de egoism și lăcomie. Karenina inspiră milă, Bovary devine ceea ce merită.

loading...

În versiunea nouă daringly stilizate Joe Wright a “Anna Karenina”, el se întoarce pentru a treia oară pentru a utiliza Keira Knightley ca eroina lui. Ea este aproape distractingly frumos aici și elegant gowned la un grad improbabil. Unul dintre motivele pentru care practic: La fel de mult ca jumatate din filmul lui Wright este pus în scenă într-un teatru real și folosește nu numai scena, dar casetele și chiar podeaua principală – cu locuri îndepărtate – să prezinte acțiunea. Noi vedem actorii din aripi, mașinile scenă, trucurilor cu fundalurile, caii în galop peste într-o cursă cu obstacole.

Toată lumea e o scenă in filmul Anna Karenina, iar noi, dar jucători pe ea. Da, și mai ales în cazul Karenina lui, pentru că ea nu reușește să realizeze cât de adevărat este. Ea face alegeri care sunt inacceptabile în înalta societate din Sankt-Petersburg și Moscova, și se comportă ca și cum ar fi invizibil. Ea nu pare să realizeze publicul este chiar acolo și acordând o atenție deosebită. Ea crede că poate face paradă regulile și să scape cu ea.

Când ne-am întâlni-o, ea este destul de tânără soție a important ministru guvernamental Karenin (Jude Law). El este afectuos, dar uscat și de la distanță. Iubirea îi lipsește pentru el, ea pe fiul lor lavishes în vârstă de 8 ani. La stația de tren pentru a satisface Dolly, soția fratelui ei, contele Oblonski (Matei Macfadyen), ea vede spulberând tânărul ofițer Vronski (Aaron Taylor-Johnson), și pentru amândoi, este dragoste la prima vedere. Pare foarte tânăr și, probabil, nu școlarizați în regulile societății. Ar trebui să știe mai bine.