Angry Birds (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Clay Kaytis, Fergal Reilly
Actori: Jason Sudeikis, Josh Gad, Danny McBride
Anul: 2016
Gen: Animatie, Actiune, Comedie
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Trailer Angry Birds (2016)


Review Filmul Angry Birds – The Angry Birds Movie

Inspirat de unul dintre cele mai populare jocuri din ultimul deceniu, Angry Birds are în centrul atenției păsăretul dintr-o pădure colorată. La ce să țină eroii mai mult decât la prețioasele lor ouă, garanție a perpetuării speciei? Doar că ouăle sunt și un ingredient delicios pe masa maleficilor și întreprinzătorilor porci verzi, gata de orice pentru a-și îmbogăți festinurile cu o așa delicatesă. Când ouăle dispar ca prin minune, pică pe umerii descurcărețului Red (Jason Sudeikis), a partenerului său de nădejde Chuck (Josh Gad) și a explozivului Bomb (Danny McBride) să le recupereze…


Despre Angry Birds (2016)

The Angry Birds Movie este bazat pe megapopulara franciză de jocuri pe platformă mobilă a companiei Rovio. Devenită fenomen cultural după debutul său din 2009. Animația 3D va avea ca staruri un trio de păsări „proscrise”: Red (Jason Sudeikis), Chuck (Josh Gad) și Bomb (Danny McBride).

Printre ceilalți actori care dau voce personajelor din film se află și Peter Dinklage, Bill Hader, Maya Rudolph, Kate McKinnon, Keegan-Michael Key, Tony Hale, Ike Barinholtz și Hannibal Buress.

O insula in care pasarile isi duc viata pasnica este pe cale de a fi invadata de niste porcusori verzi, care se pretind a fi “refugiati”, dar in realitate vor sa ocupe insula. Singurele pasari care isi dau seama de primejdie sunt marginalizate si tratate drept “rasiste” si “xenofobe” de catre celalalte. Vor reusi oare pasarile sa se trezeasca la timp la realitate, sa se uneasca si sa-si salveze insula? In desene animate, binele invinge intotdeauna… in viata reala, insa, de obicei, nu. Din nefericire.

Sincer, aproape ca-mi vine greu sa cred ca un astfel de film a putut fi produs in SUA. Se stie ca dictatura corectitudinii politice este atotputernica. Dar probabil ca anumite adevaruri pot fi spuse doar la nivel metaforic. Ar putea fi insa si o alta explicatie. Elitele care conduc planeta sunt atat de sigure de sine si de eficienta programului de spalare pe creier al populatiei, incat isi prezinta cu dezinvoltura planurile criminale. Stiind foarte bine ca majoritatea populatiei oricum nu va reactiona. Dupa cum spunea Yuri Bezmenov, cand o populatie este demoralizata (adica spalata pe creier). Poti sa-i prezinti in fata adevarul, cat se poate de argumentat rational, ca tot nu-l va crede. Preferand iluziile si minciunile propagandei oficiale.


In cinema Angry Birds (2016)

Cei care se vor duce la cinema pentru Angry Birds, vor putea experimenta un set de funcții revoluționare care transpun o partea din peliculă pe telefonul mobil.

În cazul în care ați trăit cu impresia că Rovio va găsi un mod interesant prin care să lege filmul de la cinema cu seria de jocuri pe mobil omonimă, ați avut dreptate. Aceasta poartă numele de Movie Magic și se pare că filmul Angry Birds va fi primul care o va implementa.

Ideea este simplă, atunci când veți merge la cinema pentru a vedea Angry Birds, trebuie să aveți telefonul mobil la voi și să așteptați până se termină derularea genericului. Cu aplicația Angry Birds Action! Deschisă, în mod complet automat, prin intermediul unui sunet pe care doar smartphone-ul vostru îl va auzi,. Veți avea acces la o hartă nouă in-game și la un clip video legat de sfârșitul filmului pe care îl puteți urmări doar în această manieră. Sunetul respectiv are până și un nume pretențios – ,,inaudible digital watermark”. Conceptul pare unul foarte interesant, iar având în vedere că avem cu toții un telefon la noi. Nu trebuie decât să avem grijă să preinstalăm Angri Birds Action! înainte să plecăm de acasă.


Movie Magic

Dacă mergeți la cinema pentru a vedea The Angry Birds Movie în weekendul premierei și rămânând în sală după derularea genericului. Membri audienței cu jocul deschis pe propriile telefoane vor fi răsplătiți cu Movie Magic. O zonă din joc complet nouă de explorat și un clip suplimentar din film ce nu poate fi văzut în altă parte decât în Angry Birds Action!” Comunicatul oficial pe marginea acestui concept din partea Rovio este cât se poate de sugestiv.

Într-o lume ideală, trucul de marketing al celor de la Rovio ar trebui să genereze un interes semnificativ în joc. Obligându-vă să-l descărcați, dacă nu-l aveți deja instalat. Eu personal, cred că l-aș descărca doar pentru clipul suplimentar de câteva secunde din film.