Angel from Hell (2016) Serial Online Subtitrat


Actori: Jane Lynch, David Denman, Maggie Lawson, Greg Cromer, Ginger Gonzaga
Anul: 2016
Gen: Comedie, Seriale Online
Durata: 30 minute
IMDB: 6.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Angel from Hell SEZONUL 1 Online:


S01E01:

S01E02 (lucram la subtitrare):

S01E03 (lucram la subtitrare):

S01E04 (lucram la subtitrare):

S01E05 (lucram la subtitrare):

S01E06 (lucram la subtitrare):

S01E07 (lucram la subtitrare):

S01E08 (lucram la subtitrare):

S01E09 (lucram la subtitrare):

S01E10 (lucram la subtitrare):

S01E11 (lucram la subtitrare):

S01E12 (lucram la subtitrare):

S01E13 (lucram la subtitrare):


Sinopsis Angel from Hell

In serialul Angel from Hell, Allison nu este sigura ca noua ei prietena ce o urmareste peste tot, este ingerul ei pazitor sau doar o persoana nebuna.


Trailer Angel from Hell


Review Angel from Hell

De ce Amy se transformă în viața lui Allison, la acest moment special, în timp nu este stabilit în mod clar într-adevăr, dar ideea generală, în conformitate cu Amy, este că Allison nu are suficient de distractiv, și trebuie să aibă mai multă grijă de ea însăși. (Desigur, este de la sine înțeles că viața unui LA dermatolog bine-to-do este unic provocator și plin de încercări.) Multe comedii durabile au fost construite pe idei similare, care implică un fir viu imprevizibil obtinerea un adult bine rana pentru a slăbi în sus, dar “Angel” încercările de spontaneitate se simt ca fortata si tare ca costumul de clovn Amy poartă în al doilea episod.

“Angel” este turnat foarte bună, și în măsura în care orice moment, în comedia funcționează, este rezultatul eforturilor lor neobosite. Kevin Pollack și Kyle Bornheimer, care joacă tatăl și fratele lui Allison, oferă în sus de lucru foarte iute de mână în rolurile lor limitate, dar faptul că întreaga distribuție trebuie să încerce acest lucru greu pentru a crea magie angelica este o problemă. Nu e destul de credibil că Allison s-ar lăsa această femeie în viața ei, deoarece ea este singur și are nevoie de “un prieten ciudat”, dar această noțiune ar fi mai ușor de acceptat, dacă rezulatele comice au fost abundente.