Anesthesia (2015) Film Online Subtitrat

Gen: Drama, Thriller
Scenariu: Tim Blake Nelson
IMDB: 6.0
Regizor(i): Tim Blake Nelson
Actori: Kristen Stewart, Derrick Baskin, Jacqueline Baum

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

Diferite forme de durere fizică și psihică sunt suferite de flecar New York-ezi peopling “Anesthesia”, a cincea caracteristica de actor-regizor Tim Blake Nelson; așa cum a promis, fără să vrea de titlu, cu toate acestea, telespectatorii pot să nu-i simt foarte profund. Deschidere cu o tresărire violentă, ca profesor de filozofie binevoitoare (Sam Waterston) este brutal asaltat în apropierea apartamentului său Upper West Side, filmul devine progresiv mai anodin deoarece fișiere prin problemele celor legate strâns și tangential cu el. Că piesa de ansamblu pentru toată lumea-este conectat-a devenit astfel un element de bază al cinematografiei americane independente limitează impactul revelatiilor structurale lui Nelson; o throughline poetică nu este imediat evidentă, deși dialogul profuze adesea. În ciuda prezenței nume precum Kristen Stewart și Glenn Close în distribuție, “anestezie”, este puțin probabil să trezească multă atenție comercială.

“De ce este lumea atât de bază? De ce este lumea atât de insensibil? “Gemete Sophie (Stewart), un student inteligent, dar auto-distructive, la jumătatea drumului printr-o de hoinar CRI coeur în care ea recunoaste, de asemenea,” pofta “de interacțiune umană. Deși nu toată lumea în “Anesthesia” vocile marca lor special de nefericire destul de atât de răspicat, acest Monologul este tipic de abordare din inimă, dar greu predat lui Nelson la măsurarea stării populației. Ca un răspuns tonier Coasta de Est a lui Paul Haggis “Crash”, filmul îl împinge pe effortfully personajele sale împreună doar pentru a observa modurile în care ei opun rezistență în mare măsură de contact. Waterston lui Walter caracter este singur în încercarea de a crea punți sociale, și este cel mai grav pedepsit pentru eforturile sale; pentru toată sensibilitatea sa integru, viziunea lui Nelson nu este neapărat un plin de speranță unul.

loading...

Filmat Anesthesia in reticenta de observatie împușcat, lung, o secvență de pre-credite urmează lui Walter pe casa lui traseu de la ceea ce este dezvăluit mai târziu că a fost ziua lui finală de predare. Dupa ce de oprire pentru a cumpăra flori pentru iubita sa sotie Marcia (o sub-exploatat Închide), el este înjunghiat la întâmplare în stradă de către un vagabond neidentificat; alertat de strigătele lui Walter de ajutor in Anesthesia, vecine cuplu Sam (Corey Stoll) și Nicole (Mickey Sumner) vin în ajutor. La acest moment, filmul resetează narativ o săptămână înainte, în căutarea pe Walter ca el sfătuiește pe fiul său Adam (Nelson), printr-o criză de familie. Soția lui Adam Jill (Jessica Hecht), se confruntă cu o sperie de cancer, in timp ce copiii lor adolescente (Ben Königsberg și Hannah Marks, ambele excelente) experimentează cu diversiuni sexuale și narcotice ușoare. Ele au mai puțin să vă faceți griji decât cele de mai sus Sophie, de asemenea, obiectul de orientare cu amabilitate morală a lui Walter ca ea încearcă să lovi cu piciorul un obicei auto-a afecta sever in filme online Anesthesia.