Android – The Machine (2013) Film Online Subtitrat

Gen: SF, Thriller
Producator(i): Caradog W. James
IMDB: 6.1
Regia: Caradog W. James
Actori: Toby Stephens, Sam Hazeldine, Pooneh Hajimohammadi, Caity Lotz

Doi ingineri specializați în inteligență artificială își adună forțele pentru a crea primul robot cu conștiință de sine. Un inginer veteran în IA (inteligență artificială) speră în secret să dezvolte o tehnologie pentru a-și ajuta fiica bolnavă, chiar dacă acest lucru presupune o sponsorizare din partea Ministerului Apărării. Acestuia i se alocă un nou partener, o tânără talentată în domeniul inteligenței artificiale, odată ce descoperirile ei sunt recunoscute de către Ministerul Apărării. Lucrurile iau o turnură neașteptată atunci când Ministerul Apărării preia conducerea și duce munca cercetătorilor la un cu totul alt nivel, învățând robotul să ucidă și să urmeze instrucțiunile Ministerul Apărării folosindu-se de noul său corp, care este aproape indestructibil.

loading...

În viitor in sf-ul Android – The Machine, pe fondul unui război rece cu China, oamenii de stiinta angajat de Ministerul britanic al Apărării a produce un implant cibernetic care permite soldati deteriorate-creier pentru a recâștiga funcții pierdute. Om de știință Vincent McCarthy stabilește un test cognitiv pentru soldat Paul Dawson, un destinatar al implantului cibernetic. Supărat cu solipsism și lipsa de empatie aparent Dawson, a McCarthy ignoră solicitările Dawson pentru a vedea mama lui. Dawson devine ostil, ucide un om de știință și răni McCarthy, înainte scuze și de a fi împușcat. Ulterior, mama lui Dawson protestează în mod regulat la baza, deși McCarthy neagă că fiul ei a vreodată acolo in filmul Android – The Machine.

Cercetare McCarthy conduce la o serie de cyborgi mai stabile. Deși pierd capacitatea de vorbire umană, cyborgi dezvolte o metodă extrem de eficiente de comunicare pe care le păstra secretul. După ce a mai recente demonstreaza munca ei în inteligență artificială, McCarthy recruteaza Ava Android – The Machine, promițându fonduri nelimitate ei pentru cercetare ei. Thomson, directorul, este suspect de contra politicii culturale Ava Android – The Machine și simpatia pentru mama Dawson, dar el relents când McCarthy insistă asupra faptului că ea este singura care poate oferi programul necesar pentru cel mai recent proiect lor, un android conștient de sine și conștient. McCarthy intentioneaza sa utilizeze aceasta tehnologie pentru a ajuta la fiica sa Maria, care suferă de sindromul Rett, o tulburare neurologica. Când va afla, de voluntari pentru a ajuta la Ava și McCarthy hărți creierul.

În timpul unei demonstrații de arme cibernetice, care oferă putere supraomenească, amputat soldat James șoptește un strigăt de ajutor pentru Ava, care devine suspicios de tratamentul soldaților răniți. După ce a merge explorarea in baza, McCarthy ei avertizează cu asprime pentru a evita cauzează probleme. Avertismentul vine prea târziu și Thomson aranjeaza au ei ucis de un agent chinez, care întruchipează mama lui Dawson. Întristat de pierderea Ava, McCarthy insistă asupra faptului că ei folosesc de scanare a creierului ei și asemănarea pentru noul proiect, pe care îl copia Machine. Mașină se dovedește a fi mai uman decât se așteptau sau chiar a vrut; ea arată regret, atunci când ea ucide accidental un om și refuză ordinele care încalcă simțul moralității. Ca cererile Thomson lui asupra ei cresc mai în contradicție cu moralitatea ei, mașină devine din ce în dificultate și solicită McCarthy să o protejeze pe Android – The Machine.