Amnesiac (2015) film online subtitrat

Gen: Drama, Groaza, Mister
Scenariu: Amy Kolquist, Mike Le
IMDB Rating: 4,4
Regizor(i): Michael Polish
Actori: Kate Bosworth, Wes Bentley, Olivia Rose Keegan

loading...

Michael și Mark polonez “Twin Falls Idaho”, a anunțat sosirea talente noi majore, și lor follow-up, “Northfork,” a fost o afacere și mai impresionant. Liric, poetic și dramatic angajarea, “Northfork” împărțit critici, dar cele de pe lungimea de undă de adevăr în legătură cu filmul. E greu sa vezi mai multe persoane de legătură cu Michael polonez recentă, The frustrant și în cele din urmă enervant “amnezic”. Chiar și abia-lansat “Big Sur” (ultimul film al regizorului) a avut încrederea vizual regizorul afișat în lucrări anterioare, chiar dacă a fost nesatisfăcător. La fel ca “Auto / mai puțin,” “Amnesiac” se simte ca un director-pentru-închiriere concert pentru un artist prea talentat pentru locuri de munca.

Doi oameni schimb de priviri furișe ca o fată presupunem este fiica lor doarme pe bancheta din spate. Muzica se umflă in “Amnesiac”, deoarece conduce de-a lungul unei autostrăzi gol. Cine sunt acești oameni? De ce sunt atât de nervos? Poloneză face o treabă solidă de stabilire ton imediat. Ceva pare greșit. Sunt pe fugă? Ei arunca o privire înapoi de prea multe ori și fata țipetele.

Tăiate la o casa veche fara prea mult mobilier. Omul (Wes Bentley), care trece prin piesa anonim, pune acum într-un pat intr-o camera slab luminat. A fost rănit. El nu are nici o amintire de care este sau a ceea ce a făcut. Femeia (Kate Bosworth), de asemenea, anonim, are grijă de el in “Amnesiac”. Părul ei este strâns într-un coc, ea poartă pantofi de afaceri și ținută. Ea a închide toate nuanțele într-o cameră care pare a avea doar un pat. În mod evident, ceva nu este normal aici. Muzica, tonul, Bosworth e mort-ochi de livrare-it toate informatii de la un “Misery” situație, probabil, omul a fost răpită de către femeia acum pretinde a fi soții sau ceva sa mai nebun. Și unde este fata care a fost pe bancheta din spate?