Amityville Terror (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Michael Angelo
Actori: Amanda Barton, Lai-Ling Bernstein, Philip Day
An: 2016
Gen: Groaza
IMDB: 4.9


Se lucreaza la subtitrare!

loading...

Sinopsis Amityville Terror

Atunci când o nouă familie se mută într-o casă veche în Amityville, ei sunt chinuiți și torturați de un duh rău care trăieste în casă în timp ce este prins de către locuitorii orașului care doresc să-i țină acolo.


Trailer Amityville Terror


Review Amityville Terror

În primul rând, în ciuda titlului acestui film nu are nimic de a face cu nimic de la distanță Amityville. Efectele au fost atât de săraci. Hai oameni buni, software-ul CG este ieftin și există o mulțime de efecte de muncă de oameni care ar fi putut face mai bine cu freeware. Desigur, există întotdeauna linia de poveste. Cu excepția acestui film. Au văzut acești oameni fac asta pe zbor? Așa că, fără efecte, nici o linie de poveste și nici un scenariu cum ai putea aștepta la ceva mai mult?

Există întotdeauna un loc pentru sex lipsit de rațiune și violență pe ecran, dar aici nu veți găsi lipsit de rațiune, pur și simplu inutil. Trebuie să recunosc că sunt ceva de un Horror snob Amityville. Am deținut prima mea acasă în Nassau tarmuri doar 1 mile de casa reală Horror Amityville. Da, există într-adevăr o casa care primul film sa bazat pe. Era pe o stradă laterală, iar traficul a devenit atât de rău orașul Amitville a trebuit să posta nici un semn de parcare pentru un cuplu de blocuri și polițiști post pentru a menține în mișcare de trafic.

Ei bine, casa din acest film a fost datorat, probabil, de către producător și a primit o scrie off să-l folosească pentru film. Cred că e cel mai bun lucru pe care ar putea avea vreodată veni forma această bucată de gunoi. Pentru a rezuma totul …. nu pierde timpul pe această comoară.