Amintiri din viitor – FlashForward (2009) Serial Online Subtitrat

Regia: Brannon Braga, David S. Goyer
Actori: Lee Thompson Young, John Cho, Joseph Fiennes
An: 2009
Genuri: Seriale Online, SF, Mister, Drama
IMDB: 7.6
Durata episod: 60 minute

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Amintiri din viitor – FlashForward (2009) SEZONUL 1 Online:


s01e01.:

s01e02.:

s01e03.:

s01e04.:

s01e05.:

s01e06.:

s01e07.:

s01e08.:

s01e09.:

s01e10.:

s01e11e12.:

s01e13.:

s01e14.:

s01e15.:

s01e16.:

s01e17.:

s01e18.:

s01e19.:

s01e20.:

s01e21.:

s01e22.:

Trailer Amintiri din viitor – FlashForward (2009)

Sinopsis film Amintiri din viitor – FlashForward (2009)

Un eveniment misterios face ca aproape toți oamenii de pe planetă să-și piardă simultan cunoștința pentru 2 minute și 17 secunde, timp în care aceștia au viziuni cu ceea ce pare a fi viața lor peste șase luni – un “flashforward” global. O echipă de agenți FBI condusa de Stanford Wedeck (Vance) și avându-l drept lider pe Mark Benford (Fiennes) încearcă să afle ce s-a întâmplat, de ce și dacă se repeta. Benford contribuie cu o perspectivă unică: în viziunile sale a văzut rezultatele a șsase luni de investigație asupra evenimentului și echipa sa folosește indiciile pentru a recrea investigația.

Review film Amintiri din viitor – FlashForward (2009)

Flash Forward, un serial inspirat dintr-o carte SF cu acelaşi nume, scrisă de Robert Sawyer. Cartea porneşte de la o idee foarte mişto: total neașteptat întreaga populaţie a planetei leşină pentru 2 minute, iar în acest timp fiecare se visează 21 de ani în viitor. Când se trezesc (şi după ce trec peste şocul cauzat de miile de accidente şi catastrofe cauzate de absenţa intervenţiei umane în momente cruciale), pun cap la cap totul şi descoperă că visul a fost unul real, fiecare om chiar şi-a văzut viitorul.

Cartea urmăreşte doi fizicieni de la CERN încercând să descopere ce s-a întâmplat şi ce fenomen a cauzat toată această poveste, în timp ce fiecare se mai confrunta şi cu ce au văzut că va fi în viitor. Unul dintre ei se văzuse alături de altă femeie decât cea cu care tocmai intenţiona să se căsătorească, altul nu văzuse nimic şi deci concluzionează că peste 21 de ani va fi deja mort, ceea ce îl face să investigheze de pe acum cine şi de ce l-ar vrea mort. Alţi oameni şi-au văzut copiii, alţii au văzut cum vor arăta acţiunile la bursă sau diverse invenţii viitoare pe care le patentează de acum.

Serialul preia ideea leşinului global şi al unei scurte halucinaţii despre viitor, dar pentru a face acţiunea interesantă, oamenii văd ce se va întâmpla peste doar 6 luni în viitor. Personajele principale sunt agenţi FBI, nu fizicieni. Unul se vede beţiv şi vânat de oamenii răi dintr-un caz viitor pe care îl va cerceta, iar soţia să se vede deja divorţată şi în braţele altui bărbat. Bona copiilor are un vis misterios. Bărbatul cu care se visa soţia agentului îşi face apariţia şi întrucât a avut şi el acelaşi vis, e de aşteptat că va încerca să o cucerească. Tot în serial se descoperă că pe un stadion din ţară o persoană nu a leşinat, singura de pe toată planeta, aşa ca FBI-ul încearcă să o găsească şi să vadă dacă a avut legătura cu ce s-a întâmplat. Asta rămâne de văzut în episoadele următoare, împreună cu ce viziuni au mai avut şi alte personaje şi cum se vor împleti acestea în acţiune. Serialul pare interesant, făcut să fie mai palpitant şi mai plin de acțiune decât cartea, mă voi uita şi la următoarele episoade.