American Ultra Agent descoperit (2015) film online subtitrat

Regia: Nima Nourizadeh
Scenariu: Max Landis
Actori: Jesse Eisenberg, Kristen Stewart, Connie Britton
Anul: 2015
Gen: Actiune, Comedie
IMDB: 6.4

loading...

“American Ultra” încearcă să combine o dulce, chiulangiu dragoste cu un slick, super-violent acțiune film. Cazul în care sună neplăcut pentru tine, asta e, probabil, pentru că este. Amestecarea acestor genuri disparate necesită o mână mai abil decât cel de pe ecran de la director Nima Nourizadeh, a cărui caracteristică anterior este găsit-filmul, pukefest de liceu “X. Proiectul” “American Ultra” are valori de producție mult mai sofisticate decât prima film, apoi din nou, la fel de video-dar nunta ta medie este la fel de bludgeoning. Cu toate acestea, scenariul de la Max Landis (“Cronica”) începe cu toate capcanele grungy, ursuz de tipic-oraș mic, Drama indie.

Stele Jesse Eisenberg ca Mike Howell, un stoner cu părul lung, care lucrează la o proprietate de jos magazin viu comoditate în pustiu și la distanță West Virginia. Numai său gol în viață este de a propune la prietena lui, in American Ultra, Phoebe (Kristen Stewart), un rob cauțiune cu care împărtășește o bong, o casă și, sperăm, o viață. Mike știe că nu o merită (și pentru o vreme, e de mirare de ce ea rămâne cu el, având în vedere că nu e mult pentru el), și una dintre puținele GAG ​​funcționare fermecătoare implică incapacitatea sa de a găsi doar momentul potrivit pentru a pop întrebarea.

Apoi o noapte la locul de muncă, o femeie ciudată merge până la el la casa de marcat, rostește câteva cuvinte ciudate în timp ce cumpără o ceașcă de supă și iese. Dintr-o data, el găsește că are capacitatea de a ucide rapid doi baietii rai care vin la el în parcare, cu lingura de supa mai sus, in filmul American Ultra, pe care femeia ciudat lăsat în urmă. După cum se dovedește, Mike este un agent foarte bine instruit-de la un program de guvernare abandonat, și că femeia (Connie Britton) a fost un agent CIA care a venit la el activa în speranța de a îl ține în viață.