American Odyssey (2015) Serial Online Subtitrat


Regia: Adam Armus, Nora Kay Foster, Peter Horton
Actori: Peter Facinelli, Anna Friel, Grégory Fitoussi, Cassidy Neal, Jake Robinson
Anul: 2015
Gen: Actiune, Drama, Thriller, Seriale Online
IMDB: 7.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

American Odyssey SEZONUL 1 Online:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09:

S01E10:

S01E11:

S01E12:

S01E13:


Sinopsis American Odyssey

Un thriller în stilul Traffic ce va spune povestea a trei familii care sunt separate atunci când o femeie soldat, un avocat corporatist și un activist politic sunt părtașii unei conspirații militare internaționale.

Odyssey este o poveste complexă care tratează politica globală, secretele militare și viețile a 3 străini care au un singur lucru în comun: adevărul.

După ce o echipă de soldați americani luptă împotriva ”jihadiștilor” din Africa de Nord, aceștia descoperă că au eliminat unul din oamenii de top ai Al Qaeda’s, iar Sgt. Odelle Ballard, descoperă dovezi conform cărora o corporație americană finanțează organizația teroristă.


Trailer American Odyssey


Review American Odyssey

În New York, fostul avocat Peter Drucker, lucrează la o înțelegere de fuziune pentru aceeași companie. Ir Harrison Wolcott, un activist politic, întâlnește un hacker care pretinde că a descoperit o conspirație. În curând toți cei ce știu despre conspirație și familiile lor vor fi în pericol. Iar șansa lor de a supraviețui este aceea de a-și uni forțele și de a-i demasca pe cei din spatele conspirației.

Serialul are treaba cu realitatea din zilele noastre, conspiratii si grupuri de interese care sunt dispuse sa ucida pe oricine care stau in calea planurilor lor. Actiunea incepe cu o echipa de militari americani trimis in Iraq unde descopera informatii sensibele. O alta echipa de militari dar care sunt de fapt mercenari vin sa ia toate informatiile.

Dupa cateva ore acestia sunt ucisi in desert si doar o singura persoana scapa care a plecta din grup pentru ca a palito cacarea. Intre timp in USA un fel de procuror incearca sa puna la pamant o mare firma dar fara succes.