American Hero (2015) Film Online Subtitrat

Gen: Actiune, Comedie, SF
Scenariu: Nick Love
IMDB: 4.8
Regizor(i): Nick Love
Actori: Stephen Dorff, Eddie Griffin, Bill Billions

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Dorff joacă Melvin in American Hero, un chiulangiu New Orleans si tata frânt de oboseală, care petrece mult timp de băut lui, petreceri-practic nu face nimic. Dar, în această lume, el este eroul nostru, încercând să se trage împreună, astfel încât el poate vedea pe fiul său înstrăinat Rex din nou, după fosta lui soție a avut Curții să custodia ei complet. Asistat de prietenul lui legat de scaunul cu rotile Lucille (Eddie Griffin, jucând un sassy, ​​amice clonțos aparent concepute pentru a îndeplini stereotipurilor), Melvin încearcă să curat, dar, în ciuda bunelor vibes de apusuri de soare Nola sau rularea în sus și în jos pe culoarele dintre banci de un Biserica Evanghelică, în cele din urmă bumeranguri înapoi. Oh, și Melvin poate controla lucruri cu mintea, așa cum face el într-o mască sporadic pentru publicul strada (cu excitarea artificială ajutorul amicul lui Lyle, jucat de Luis Da Silva Jr.) și, uneori, pentru a lua bani de la imbecili escroci magazin comoditate și alții. După petreceri prea tare (AKA un stop cardiac) aproape îl omoară pe jumătate în “American Hero”, Melvin alege să utilizeze, probabil, abilitățile sale pentru a ajuta comunitatea, care este direct să fie lezată de traficanți de droguri trafic de la copii.

Un spectacol Dorff în primul rând, “American Hero” este mult prea casual cu Melvin lui caracter arc, și recursul de abilitati supraomenesti. Dragostea nu doar le minimalizeze de un casual dezvăluie, dar o face mai mult de un gând ulterior superficial-the ritmul uciderea sansa chiar ușor de distracții, sau un mijloc pentru imagini sporadice de Dorff în mișcare mâinile, și aruncarea ușa unei mașini 100 Superb . “American Hero” nu are un domeniu de aplicare tematic de mare pentru a învălui schimburi de discordant de super-petreceri de a super-auto-pitying, făcând glume-Punchline mai puțin de Dorff face lucruri Dorff. Într-o scenă, el încântare despre un concert Ceaikovski de inghesuie despre “Schimbările! Notele! Modul în care crescendo! “Într-un alt, el citește un pasaj din Guy de Maupassant și apoi spune la ceruri:” Te săpa, omule! “Ce film cred că chiar de Melvin? Inutil să spun, “American Hero” este de multe ori în contradicție cu conștiința de sine.

loading...

Procedura întregi sunt înregistrate de către, desigur, un echipaj documentar care este folosit narativ cu aceeași inconsecvență ca un singur aparat de fotografiat-neinspirat, a găsit film imagini. Cu “echipajul” hapsân unele fotografii placute largi de orizont New Orleans între acțiunea sa, unele secvențe extinse (showdown finală Melvin lui, o telekinetice free-for-all in one ia), de asemenea, juca cu vizuale relativ fără sudură efecte, indiferent de situațiile comice similare de “Cronica”, care a venit de trei ani și 800 de filme super-erou în urmă. Dar chiar și în astfel de momente concentrat de acțiune, o logică diferită cade: ce echipa documentar va urma astfel întâmplare Melvin în aceste încăierări de viață sau de moarte, mai ales atunci când membrii bandei sunt încercarea de a pulveriza toată lumea, cu gloanțe? Cu puțină forță în spatele eroii săi sau ticăloși sale, ma uit la “erou american” mai presus de toate face un vizualizator ce în ce mai îngrijorat de ceea ce standardele de siguranță un director nu stabilește pentru echipajul, pe și în afara ecranului.

Pentru a apela scenaristul / regizorul Nick dragoste un outsider totală la subiecți și stabilirea sale nu ar fi mult de o exagerare. În notele de presă ale filme online American Hero, răspunsurile directorului britanici de ce a împușcat în New Orleans cu răspunsul sentimental de “pentru scutirile de taxe”, raționamentul după ce a făcut el în cele din urmă se încadrează pentru locul (eventual în parte pentru scutirile de taxe?) de puțin coincidență, filmul lui poartă în esență Americii Face așa cum “documente” un post-Katrina New Orleans, prezentându-l ca un creuzet rasial cu slugarnic stereotipuri rasiale și idei de gen, centrat în jurul o idee generic al noului cowboy. Filmul vrea să fie nu doar americane, dar All-american. Dovedind titlul să nu aibă nici wink spatele ei, “American Hero” noi (sau noi) foarte puține favoruri face.