American Gothic (2016) Serial Online Subtitrat


Regia: Corinne Brinkerhoff
Actori: Juliet Rylance, Antony Starr, Justin Chatwin
An: 2016
Gen: Seriale Online, Mister
IMDB: 6.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

American Gothic SEZONUL 1 Online:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09:

S01E10:

S01E11:

S01E12E13:


Sinopsis American Gothic

In serialul American Gothic, vânătoarea pentru un criminal in serie cunoscut sub numele de “argint clopot killer” devine conectata cu o familie bogată din Boston.


Trailer American Gothic


Review American Gothic

În cazul în care plafonul unui tunel din Boston se prabuseste “Big Dig”, dezvaluie o arma crimei folosită de un criminal în serie în Beantown care a renuntat la sindrofie lui crimă acum 14 ani. Pentru că a fost în beton la site-ul familiei care deținea, societatea concretă este implicată în fărădelegi.

Ar putea fi patriarhul familiei Mitch, care are un atac de cord în primul episod. Care pare a fi cea mai simplă explicație, astfel că nu este, probabil, cazul. Cu siguranță, nu este Garrett (Antony Starr), fiul înstrăinat care ajunge să trăiască în pustie, în Maine, după 14 ani pentru a vedea pe tatăl său bolnav. Nu e, de asemenea, cu siguranță, Tessa (Megan ketch), cea mai tânără fiică și centrul poveștii, care este căsătorită cu Brady (Elliot Knight), un polițist care investighează criminalul în serie. Este puțin probabil că e secretă și steely mama Madeline (Virginia Madsen), dar ea ascunde cu siguranță alte secrete.

Dacă aș fi fost un om de pariuri aș plasa bani pe ucigașul fiind fie fiu Cam (Justin Chatwin), un caricaturist înfiorător care are un copil, chiar și creepier este un dependent de droguri de recuperare. (Ce medicament? Nu contează. El doar pare să-i placă toate dintre ele.) Nu exclude fiica politică Alison (Julieta Rylance), care se execută de primar al Boston și nu pare a fi la fel de conținut cu cookie-ul ei viață -cutter ca ea lasă să se vadă.