Aloft (2014) film online subtitrat

Gen: Drama
Scenariu: Claudia Llosa
IMDB Rating: 5,6
Regizor(i): Claudia Llosa
Actori: Jennifer Connelly, Cillian Murphy, Mélanie Laurent

loading...

Înapoi în 2009, Llosa lui caracteristică anterior Milk of Sorrow castigat o nominalizare Oscar și cel mai mare premiu din Berlin, Ursul de Aur. În acest film, ea echilibrat realism magic cu realitatea dură. Din păcate, în primul ei caracteristică în limba engleză, ea supra-complace primul pe cheltuiala acestuia din urmă. Programatori Festival și distribuitorii vor fi probabil influențați de distributie nume și istoricul regizorului, dar perspectivele comerciale arata șubredă. Apoi, Aloft, din nou, având în vedere numărul surprinzator de mare de oameni care au citit cărți Paulo Coelho și cred cristale au puteri de vindecare, piața țintă pentru Aloft este potential imens.

Povestea Aloft non-linear se desfășoară în două fire paralele întrețesute, cronologic vagi dar aproximativ două decenii în afară. Primele centre capitol privind Nana (Jennifer Connelly), o mamă singură care trăiesc într-un oraș gârlă troienită cu doi fii tineri, dintre care unul este pe moarte din o condiție medicală insuficient definite. În disperare, ea ia băiatul la un vindecator New Age (William Shimell) care vă oferă serviciile rituale în interiorul unui baldachin fragilă de crengi și ramuri, dar vizita se termină în haos și dezastru. Cu toate acestea, vindecator dezvăluie Nana că prea are puteri de vindecare, iar ea începe să se bazeze pe munca sa, vindecarea copiilor bolnavi si tesut propriile sculpturi pădure artizanale.

Plotline Aloft mai târziu se referă la fiul cel mai mare Nana Ivan (Cillian Murphy) la varsta adulta, un om de familie capricios și vultur crescator care a fost amar înstrăinat de la mama sa retras timp de decenii. Când filtru documentar viclean Ressmore (Melanie Laurent) Circuite Ivan în încercarea de a localiza mama lui, acum un vindecător-guru ca care se abate atenția mass-media, el răspunde inițial cu ostilitate ursuz. Dar în cele din urmă cei doi sunt de acord un armistițiu precaut, îmbarcă pe o călătorie epică împreună adânc în Cercul Arctic, în cazul în care o Nana vârstă execută un fel de comunitate cult de la distanță.