Alleycats (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Ian Bonhôte
Actori: Eleanor Tomlinson, Sonoya Mizuno, John Lynch
An: 2016
Gen: Actiune, Thriller
IMDB: 4.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Alleycats

Atunci curierul Chris este martoră la ceea ce arata ca o crimă, primul său instinct este de a fugii. Dar, când curiozitatea ei o atrage înapoi, devine implicată într-o lume a corupției.


Trailer Alleycats


Review Alleycats

Filmul este un action-thriller în scena curselor de biciclete Alleycat Londra. Alleycats sunt un fenomen real, curse de biciclete ilegale care au loc în marile orașe din întreaga lume. Filmul va arăta Londra într-o nouă lumină, dezvăluind o sub-cultura underground care putini il cunosc. Înaltă octan și condus de un complot incitant, răsucire, filmul se va face apel la un public larg.

Un film independent britanic, care va fi filmat în și în jurul Londrei. Filmul a fost în dezvoltare timp de aproape 7 ani, director Ian Bonhote a scris un prim proiect cu scriitorul Max Kinnings, care a fost aproape selectat pentru finanțare de la Film de la Londra înapoi în 2009. În ciuda lipsesc doar pe banii au continuat cu proiectul, până la învățare acel film de la Hollywood PREMIUM RUSH era făcută. Filmul include, de asemenea, un curier ca personaj principal, așa că ALLEYCATS a mers în așteptare. Nu a fost până după PREMIUM RUSH a ieșit iar echipa a realizat că a fost un film foarte diferit de cel pe care încercau să facă acel ALLEYCATS a dat startul din nou. Apoi au filmat un film de scurt ca “dovada conceptului”, iar restul este istorie!

Distributia ii include pe Eleanor Tomlinson, cunoscut pentru Jack Uriașe SLAYER și Alice în Țara Minunilor, și în curând să apară ca un lider în viitoarea serie BBC Poldark. În film mai John Hannah, o fata bine-cunoscut pe marele ecran și mici; el este cunoscut pentru filme simbolice precum PATRU nunti si o pompe funebre si usi culisante, iar munca sa recenta include SPARTACUS și daune. Camilla Rutherford este de asemenea confirmată. Filmografia ei includ Gosford PARK, ROMA, Darjeeling Limited si a FLEMING.