Allegiance (2015) Serial Online Subtitrat


Regia: Michael Smith
Actori: Scott Cohen, Margarita Levieva, Hope Davis, Alexandra Peters
Anul: 2015
Gen: Seriale Online, Drama, Thriller
IMDB: 7.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Allegiance SEZONUL 1 Online:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09:

S01E10:

S01E11:

S01E12:

S01E13:


Sinopsis Allegiance

Poveste bazată pe formatul israelian The Gordin Cell, serialul este un thriller despre un erou de război american, Alex O’Connor, un tânăr analist CIA, specializat în afacerile rusești care află un secret în urma căruia familia sa va fi distrusă în momentul în care totul va ieși la iveală. Acesta descoperă faptul că Mark și Katya, părinții săi, sunt spioni ruși aflați sub acoperire în SUA, în timp ce cei doi sunt reactivați pentru a executa un atac terorist care are drept scop distrugerea SUA. Pentru cei doi părinți situația este clară: își tradează țara sau își distrug familia.

În cele din urmă, un spectacol inteligent care este bine a acționat fără violență, sex sau împunge la fiorul simțurilor. Acolo sunt prea multe show-uri TV care se bazează foarte mult pe violență, sex și gore deja. Și nici măcar nu încearcă să compare acest lucru americanilor. Complet diferite spectacole cu diferite parcele. Singura asemănare între aceste spectacole este tema spion rus. Îmi plac americanii pentru ce este. Si imi place, de asemenea, Supunerea enorm pentru ceea ce este: distracție, divertisment, bucurie pură – o evadare la problemele unei alte familii fara mine musca unghiile mele de pe fiecare episod.

Naysayers va turna acid asupra acestui spectacol. Dar, doar da drumul critic vostru interior și pur și simplu se bucură de un spectacol pentru distracție pură și de divertisment. Este destul de sus-ridicare și răcoritoare, pentru o schimbare in aceste zile, fără o temă grea sau utilizarea în exces de violență și sex. Iubesc acest spectacol!


Trailer Allegiance