All Is Well (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Umesh Shukla
Actori: Asin, Mohammed Zeeshan Ayyub, Abhishek Bachchan, Rishi Kapoor, Supriya Pathak
Anul: 2015
Gen: Romantice, Drama, Comedie, Indiene
Durata: 126 minute
IMDB: 3.9

Pentru orice referent film All Is Well în valoare de sare lui, directorul Umesh Shukla lui totul este bine este ultimul cuvânt în pericol locul de muncă: Tu stai printr-un film de două ore-plus de așteptare pentru o scânteie de creativitate, sau chiar momentul jumatate de distracție. Până în momentul sunteți de mers pe jos de sala, nu știe pe cine să blesteme mai: realizatorii sau editor care va pune prin asta. Da, nimic nu este bine cu totul este bine!

Inder Bhalla (Abhishek Bachchan) este o cântăreață luptă în Pattaya, gata să facă orice este necesar pentru a face mare în viață: Dacă înseamnă a face expresii faciale amuzant de a face un film All Is Well de cântec hindi uite intens, așa să fie. O caricatură a unui producător muzical (interesant, filmul este produs de T Series) vrea sa cumpere si de master melodii Inder pentru un alt cântăreț, dar el nu este încă dispus să renunțe. Nimmi (Asin) este un alt indian clueless în Thailanda care are un fetiș pentru bestseller Rhonda Byrne este secretul. Ea este o astfel de mare “fan”, care nu poate pune deoparte, chiar într-o mașină plină de cinci goons. Stai asa! Nu a fost ea răpită? Cui îi pasă!

loading...

Domnul și doamna Bhalla (Rishi Kapoor și Supriya Pathak), părinții lui Inder, trăiesc în Kasol și sunt foarte trist, cu viața lor. Cei doi, cu toate acestea, uita-te mai mizerabil decat personajele lor. Cred că au citit, de fapt, scenariul înainte de fotografiere! Un tip rău cu totul prost și intolerabilă, Kartar Singh Cheema (Zeeshan Ayyub) este de a face lor de viață iad pentru bani, dar cumva toată lumea din filmul All Is Well, este exploatație pe care acestea așteptați pentru Inder pentru a ajunge în India. În cele din urmă, el face și filmul All Is Well devine și mai intolerabil.

Totul despre acest film All Is Well este un afront la inteligența oricărui piele de bivol de film normal. În mijlocul unui Chase, domnul Bhalla trebuie să se oprească la fiecare cinci minute. Ce? Pentru că el suferă de poliurie. Soția lui îl meciuri în absurditate: Ea suferă de o “boală mintală”, care vine si pleaca in functie de “cerințele” ale scenei. Și ceea ce este “boala mentala”? Ea sufera de Alzheimer. Nu se simte încă respingător? Luați în considerare acest dialog din partea dlui Bhalla: “Hum Hain bhalle, hum muh se Nahi dil se khaate Hain din All Is Well.”

Nimmi, care a decis să se distreze cu antichități din All Is Well, are o familie la fel de lipsită de griji. Nimeni nu se teme chiar dacă ea este în afara din casa ei doar câteva ore înainte de căsătorie ei. E o mare familie Sikh unde fiecare poartă același tip de ochelari. Ai spus doar stereotipurile? Din nou, asta e nimic. Dacă Abhishek Bachchan poate trece de pe ca un băiat de colegiu de purta un tricou carouri, atunci acești oameni trebuie să fie real.

Cheema, care lovește subordonații săi mai mult de 100 de ori în 123 de minute, este o gură tare a cărei dialect și tonul continuă schimbare. Dar, chiar și el pare sobru în fața Pathak Alzheimer-afectate care spune: “Inder școală tak abhi se Nahi aaya,” cu pauze dramatice extraordinare. Există atât de multe discrepanțe în acest film care nici măcar nu le pasă atunci când personajul lui Abhishek atinge picioarele cuiva și acea persoană se întoarce la soția lui și spune, “Changa Munda hai.” De atunci am văzut deja mai rău. V-am spus despre totuși matusa materna care ridică haltere jumătate din dimensiunea ei? Atât de mult în numele comedie! Inutil să spun, “balle balle” Scorul de fond este o caracteristică constantă în fiecare scenă cu un tip Sikh in filme online All Is Well.