All Cheerleaders Die (2013) Film Online Subtitrat

Regia: Lucky McKee, Chris Sivertson
Actori: Brianna Womick, Caitlin Stasey, Sianoa Smit-McPhee
An: 2013
Genuri: Groaza, Fantezie
IMDB: 5.1
Durata: 89 minute

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

loading...

Trailer All Cheerleaders Die (2013)

Sinopsis film All Cheerleaders Die (2013)

O fată rebelă se alătură unui grup de majorete pentru a-i da ceea ce merită căpitanului echipei de fotbal, însă un concurs de împrejurări din sfera supranaturalului aruncă fetele într-o cu totul altfel de bătălie…

Review film All Cheerleaders Die (2013)

Filmul incepe cu Maddy Killian (Caitlin Stasey) imagini de înregistrare ei prieten din copilarie Alexis (Felisha Cooper), în timp ce se pregătește pentru ultimele zile ale anului școlar înainte de vacanța de vară și de majorete practică. Ea discută despre cât de important este să rămână în formă și modul în care majoreta periculos poate fi, arătând cât de ușor este pentru unele dintre cele mai avansate majoreta se mută să se încheie cu leziuni grave sau mortale. Acest lucru se dovedește a fi cazul atunci când Alexis este aruncat în aer și colegii ei nu reușesc să o prindă în timp, ducând la moartea ei.

Odată ce școală se reia Maddy decide că ea va încerca pentru echipa de majorete și reușește să impresioneze întreaga echipă cu talentul ei acrobatice. După ce a fost acceptat, Maddy constată că Tracy (Brooke Butler) a început întâlnire Terry (Tom Williamson), un jucător de fotbal stele, care a fost Alexis datând înainte de moartea ei. Ea reușește să înceapă obtinerea împreună cu celelalte majorete, Martha prea religioase și pedant (Reanin Johannink) și sora ei timid Hanna (Amanda Grace Cooper), care serveste ca mascota majoretelor. Acest lucru provoacă Maddy fosta iubită a lui Leena (Sianoa Smit-McPhee), care nu se poate înțelege de ce Maddy ar vrea să stea cu majorete. Unbeknownst pentru oricine altcineva, Maddy sa alăturat de fapt echipa de majorete să se răzbune pe Terry pentru ca din motive încă nespecificate.

Maddy începe razbunarea ei de Tracy convingătoare că Terry a înșelat-o în timpul verii și reușește chiar să o seduce cu succes la o adunare de grup de majorete și jucători de fotbal. Acest lucru doare foarte mult Leena (care a urmărit adunarea de departe) și Terry infurie, care începe o luptă, și interzice “Câinii” (jucători de fotbal) de la datarea “curvele” (Majorete).