All About E (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Louise Wadley
Actori: Paul Berenger, Lex Marinos, Mandahla Rose, Brett Rogers, Julia Billington
Anul: 2015
Gen: Comedie, Drama, Romantice
Durata: 93 minute
IMDB: 4.5/10 din 153 voturi

loading...

O lesbiană de fundal libanez și un băiat irlandez gay pe Lam în Australia-film rutier nu ai știut ai vrut. Acest lucru este scriitor / regizor Louise Wadley vorba despre E. Filmul All About E spune povestea lui E (Mandahla Rose) DJ ​​de top actuale și fostul clarinetist aspiră. E a avut fata si a pierdut-o, iar acum ea devine toate fetele. Dacă credeți că înseamnă că e fericită, cred din nou. Ea de viață mult mai mult pentru părinții ei și proprietar de club putred Johnny decât ea pentru ea. Deci, atunci când un sac de bani prezinta misterios până la apartamentul ei, de ce nu ar ea scoate?

“Filmele All About E rutiere sunt de multe ori evadarea”, a declarat într-Wadley un interviu exclusiv cu All About E. “Personajele din film cred că,” Ah, ne apropiem de la ceva. “Și în general, ei încearcă să scape de ceva care este în sine, dar filmul rutier este ceea ce le obligă să aibă să se uite la diferite lucruri pe care nu ai de-a face cu. ”
E iubește joc clarinet, dar ceea ce face este mai greu decât ea ar anticipat. Dar fiind un DJ, care vine mai ușor de ea. Și pelerin în energia sute de retrag de club, ei bine, care ar merge la cap cuiva in filmul All About E.

Ei ex-prietena Trish (Julie Billington), care vom vedea pentru prima dată în mai multe flashback-uri minunate, nu este atât de dornic de ei renunțarea la visele ei. Relația lor in All About E, are probleme mai mari, deși. Când vine vorba de părinții ei, E-a stabilit ferm se în dulap. E poarta povara de a încerca să fi cel mai bun pentru părinții ei. Presiunile de exceland ca fiica a părinților imigranți este o realitate ea se lupta constant cu. Iese pur si simplu nu pare a fi o opțiune, la fel de surprinzător ca care ar putea fi pentru unii.

“Ea se simte această povară foarte grea de responsabilitate pentru fericirea părinților ei. Și cred că oamenii trebuie să înțeleagă că, “, a spus Wadley. “Asta nu este vorba doar despre cineva care nu sunt suficient de curajos sau orice să iasă. Cred că e foarte complex și cred că fiecare are propria lor cale. “Aceasta cale este prea mult de o tulpina pe E și relația lui Trish, cum aflăm cei doi s-au despărțit. Pentru o bună parte a filmului, Trish este doar o amintire dulce-amar. E are probleme mai presante!

In All About E, se pare că pungă mare de bani aparține Johnny și are acoliții săi de urmărire în jos. După E are succes în încercarea de a convinge foști ei de a adăpost, ea crede că este o idee bună pentru a ascunde departe la părinții ei, cu flamboaiant cel mai bun prieten gay Matt (Brett Rogers). Mod de a nu sufla acoperirea, E. Desigur Johnny dă seama coordonate ei, dar, din fericire e destul de creduli să cred E, atunci când ea spune că a luat banii înapoi la el. Mamă ei în condiții de siguranță, E spectaculos din nou la drum cu Matt. Dar cu Trish doar o ieșire autostrada departe, cum poate ea rezista vizita?

A fost un an de la ultima aceste două văzut reciproc și Trish este încă rănit. Cu toate acestea, ea este de acord să lase E și Matt sejur la locul ei pentru o noapte sau două. Iubesc ca lor, deși, doar nu merge mai departe. Ei nu pot rezista trage față de celălalt, și ce rezultate este una dintre cele mai senzuale (și de lungă durată!) Scene de sex lesbiene le-am văzut de ceva vreme. Nu este surprinzător, ca o mulțime de gândire a intrat în el.

“Am vrut să fac ceva care a fost foarte pasionat, dar, de asemenea, din punct de vedere al persoanelor care fusese implicat de ceva timp”, a spus Wadley. “A fost gândit foarte mult. Actrite au fost fantastice in All About E. Am făcut o mulțime de repetiție, și am vorbit foarte mult despre ceea ce se întâmplă în această scenă și ceea ce înseamnă să cele două personaje. “Cu siguranță nu înseamnă că problemele lor sunt rezolvate, mai ales acum că Trish a fost wrangled în ajutând E și Matt de evacuare. Nu road movie, cu toate acestea, ar fi completă fără o confruntare, asa ca mai bine crezi Johnny în cele din urmă prinde până la ei.