Aliens in the Attic (2009) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Extratereștrii din mansardă
Regia: John Schultz
Actori: Ashley Tisdale, Robert Hoffman, Carter Jenkins
Anul: 2009
Gen: Aventura, Comedie, Familie
Durata: 86 minute
IMDB: 5.4

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

loading...

Familia Pearson e convinsă că va avea parte de cea mai tare vacanță în momentul în care se îndreaptă spre vila din Maine. Cu toate acestea, de îndată ce vor sosi își vor da seama că nu sunt deloc singurii locatari ai vilei, căci un extraterestru simpatic a pus stăpânire pe ea in filmul Aliens in the Attic. Chiar dacă noul chiriaș al familiei e foarte prietenos, prietenii lui nu sunt și un plan de invadare se face la repezeală. Membrii familiei vor avea multe de furcă pentru a scăpa de intruși.

Într-o suburbie din Chicago din Aliens in the Attic, Stuart Pearson (Kevin Nealon) și soția lui Nina (Gillian Vigman) cap o familie care include în vârstă de 7 ani, Hannah (Ashley Boettcher), sora hormonale in varsta de 17 ani, Bethany (Ashley Tisdale), care are doar vin înapoi de la o excursie secretă cu prietenul ei, Ricky Dillman (Robert Hoffman), în vârstă de 15 ani, tehno-tocilar Tom (Carter Jenkins), ale căror note de liceu sunt mici. Decide familia are nevoie de ceva bun resolidarizare de modă veche, Stuart le duce la o casă de vacanță în mijlocul de nicăieri. Alături de ei este unchiul Nate (Andy Richter), fiul în vârstă de 14 ani a lui Nate Jake (Austin Butler), Nana Rose (Doris Roberts), identice și gemenii în vârstă de 12 ani Art (Henri Young) și Lee (Regan Young). Ricky, de asemenea, sosește pe neașteptate și vorbește în felul lui de ședere peste noapte, dându-le impresia că mașina lui din Aliens in the Attic, a rupt în jos și trebuie să fie reparat, astfel el poate petrece timpul cu Betania, plus spunând că are 18 ani.

În acea noapte, nori negri de furtună vârtej în jurul casei. Dintr-o dată, cele patru păstăile stralucitoare teren pe acoperiș. Un echipaj străin apare, format din Skip (JK Simmons), comandantul dur, Tazer (Thomas Haden Church), un tip legat de mușchi înarmați până în dinți, aparate de ras (Kari Wahlgren), un soldat străin feminin letale, și Sparks ( Josh Peck), un tehnician cu patru brațe in Aliens in the Attic, care este singurul intrus care nu pune în pericol. Din moment ce extratereștrii răsturnate antena de satelit Ricky și Tom sunt trimiși să-l repare. Ricky dezvaluie apoi la Tom că a mințit în legătură cu mașina lui de rupere jos, și vârsta lui; Ricky este, de fapt, în colegiu și are o vechime de 21 de ani, cu cinci ani mai mult decât Betania.