Aliens (1986) Film Online Subtitrat

Regia: James Cameron
Actori: Sigourney Weaver, Lance Henriksen, Michael Biehn, Carrie Henn
Anul: 1986
Gen: Actiune, Groaza, SF
Durata: 137 minute
IMDB: 8.4

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

“Aliens” este o continuare a filmului foarte eficient 1979, “Alien”, dar spune o poveste de sine stătătoare, care începe 57 de ani după povestea anterior încheiat. Pentru prima dată în jur, vă amintiți, Sigourney Weaver și o încărcătura navei de ei voyagers spațiu colegi au fost explorarea unei planete nou descoperite atunci când au găsit o navă spațială abandonată. Supraviețuitor în nava a fost o formă de viață extraterestră care părea să constea în primul rând de dinți. Extratereștrii au fost rea-voință pură; doar funcția lor a fost de a ataca și să mănânce tot ce era caldă și sa mutat. Și au incubat puii lor in interiorul corpurilor victimelor lor in filmul Aliens.

Weaver a fost singurul supraviețuitor al acestei prime expediție, și după salvarea nava ei prin expulzarea unui străin prin ecluză în spațiu adânc, ea sa pus în hibernare. Ea se găsește 57 de ani mai târziu de către o navă de salvare, și atunci când ea se trezește ea este încă chinuit de coșmaruri. (Script-ul nu-i oferi, cu toate acestea, chiar și cu o singură linie de regret după ce ea afla ca au trecut 57 de ani și toată lumea știa murit.) Un nou expediție este trimis înapoi la planeta mister. Weaver este la bord. Ea știe ce străinii sunt ca și crede că singura soluție sănătos este să-i nuke din spațiu. Dar, în același timp in filme online Aliens, ea învață să oroarea ei că o colonie umană a fost stabilit pe planetă și miliarde de dolari au fost investite în ea. Acum Pământul a pierdut contactul cu colonia. Le-a fost atacat de extraterestri? Există stelele de pe cer? Echipajul este format dintr-un pachet mixt interesant de tehnicieni și personalul militar. Favoritele mele au fost Lance Henriksen ca android loial, Jenette Goldstein ca musculos marin Biehn privat și Michael ca CPL incert. Hicks. De asemenea, la bordul este lipicios Burke (Paul Reiser), care reprezintă proprietarii coloniei scump planetei și visele face milioane folosind străinii ca pe o armă secretă.

loading...

Filmul Aliens ne oferă configurare doar suficient pentru a stabili caracterele și să explice situația. Apoi începe acțiunea. Colonie a, desigur, a fost invadat de către străini, toate cu excepția unui singur fetiță curajoasă (Carrie Henn), care a supraviețuit cumva ascunderea cu conductele de aer. Marini explora bazei pe jos, care pare un pic prostesc, având în vedere marea viteza cu care atacul străini. Nimeni nu pare foarte interesat de a asculta avertizările Weaver. La urma urmei, e doar o persoană care a văzut un străin, astfel încât ceea ce știe ea? Și apoi filmul escaladeaza într-un război non-stop între om și străin.

Este aici că nervii mei au început să eșueze. “Aliens” este absolut, dureros și ireversibil intens timp de cel puțin ultima sa oră. Weaver trece în luptă pentru a salva colegii ei, ea și fetița, iar străinii picătură de tavan, pop-up din podea și ies din puțurile de aerisire. (Într-una din momentele mai puțin plauzibile filmului, un străin chiar nu pare să știe cum să lucreze butoanele liftului.) Nu am văzut niciodată un film care menține o astfel de pas de intensitate atat de mult timp; e să fii pe un fel de plimbare carnaval păr de sensibilizare care nu se oprește niciodată.

Nu știu cum altfel să descrie acest lucru: Filmul făcut să mă simt prost. Ea ma umplut cu sentimente de neliniște și de neliniște și anxietate. Am ieșit afară și nu am vrut să vorbească cu nimeni. Am fost drenat. Nu sunt sigur “Aliens” este ceea ce înțelegem prin divertisment. Cu toate acestea, trebuie să fie precise despre acest film: Acesta este un exemplu superb de ambarcațiuni film.

Directorul James Cameron, a fost atribuit pentru a face un thriller intens și înfricoșător, și acesta a livrat. Weaver, care este pe ecran aproape tot timpul, vine prin, cu o performanță foarte puternică, simpatic: Ea este firul care ține totul împreună. Jucătorii de sprijin sunt puternic trase. Efectele speciale sunt profesionist. Dau filmul Aliens un rating ridicat pentru calificare și profesionalismul și pentru că are loc de muncă se spune că va face. Sunt, de asemenea vă recomandă să nu mănânce înainte de a merge să-l văd.