Alien Renaşterea – Alien Resurrection (1997) film online subtitrat

Regia: Jean-Pierre Jeunet
Scenariu: Dan O’Bannon, Ronald Shusett
Actori: Sigourney Weaver, Winona Ryder, Dominique Pinon
Anul: 1997
Gen: Actiune, Groaza, SF
IMDB: 6.3

Între „Alien Renaşterea” si „Aliens”, 57 de ani au trecut, cu Ellen Ripley în animație suspendată. Între „Aliens” și „Alien3,” ea plutit în derivă prin spațiu într-o barcă de salvare, înainte de a ateriza pe o planetă închisoare. În toate cele trei filme a facut lupta cu creaturi extraterestre vile construite din dinți, mușchi verde, și goo. În „Alien3”, a spus ea această formă de viață: „te-am cunoscut atât de mult timp nu-mi amintesc un moment în care nu ai fost în viața mea.” Eu spun străinii același lucru. Aceasta este o serie a cărui inspirație a venit, a trecut, și a fost uitată. Am aliened afară. Al patrulea film, depinde de o shoestring uzat de un complot, abia pentru a le da ceva pentru a vorbi despre dintre scenele de actiune. Un „Boo Movie”, Pauline Kael numit al doilea, pentru că toate au venit în jos pentru a străinilor popping sus și merge „boo!” și de a fi distrus.

Am constatat că al doilea film întunecat și deprimant, dar cu pricepere regizat de James Cameron („Terminator II”). Mi-am pierdut interesul cu al treilea, când am realizat că extratereștrii ar putea depăși orice moment la și outleap oamenii, astfel încât toate scenele au fost goana născociri.

Acum, aici este „Alien Renaşterea” Ripley (Sigourney Weaver) este încă eroina, chiar dacă 200 de ani au trecut de „Alien3.” Ea a fost donată dintr-o picătură de propriul sânge, și este folosit ca un mare puiet: Filmul se deschide cu chirurgi a scoate un extraterestru copil din pântecele ei. Cum copilul ajuns acolo nu este pe deplin explicat, pentru care ar trebui să fim recunoscători poate.