Alien 3 (1992) film online subtitrat

Regia: David Fincher
Actori: Lance Henriksen, Christopher Fairbank, Charles S. Dutton, Sigourney Weaver, Carl Chase
Anul: 1992
Gen: Groaza, SF, Thriller
Durata: 114 minute
IMDB: 6.4/10 din 125527 voturi

loading...

In Alien 3, e o lume care pare sa apartina trecutului indepartat la fel de mult ca si viitorul, o comunitate monastica formata din criminali violenti, drojdia societatii. In aceasta societate de proscrisi, o femeie reprezinta suma tuturor relelor: generatoare de scandal, o tentatie reprimata, un membru al altei specii – o straina (alien). E cineva de care trebuie sa te temi, nu sa-i dai crezare, mai ales cand spune o poveste ce pare fantezista despre un inamic de moarte, imposibil de oprit, exprimandu-si spaima cea mai adanca: precum ca povestea ar putea sa nu se sfarseasca.

Suntem in Fiorina 161 in Alien 3, o planeta infestata de paduchi dintr-un sistem solar indepartat. Rafinarie subterana pentru minerale si dispozitiv de maxima securitate pentru munca corectionala, Fiorina “Furia” 161 este populata de o comunitate de puscariasicare au adoptat etica religiei si au ramas pe loc atunci cand dispozitivul a fost evacuat. In aceasta lume dominata de barbati, ofiterul Ripley (Sigourney Weaver) se prabuseste din cauza unei defectiuni a vehicolului care o transporta.

Dar Ripley a mai adus cu ea un oaspete nedorit pe planeta Fiorina 161, ai carei locuitori nu poseda tehnologii avansate si arme moderne pentru a se apara de atacurile reinnoite ale fiintelor numite Alien. Sigourney Weaver, de 3 ori nominalizata la Oscar, revine in “Alien 3” in rolul ofiterului Ripley, singura supravietuitoare de pe nava spatiala Nostromo, atacata si distrusa de o forta extraterestra mortala in “Alien”, si repurtand ulterior o victorie asupra Reginei Alien dupa o batalie disperata in cala cargoului militar Sulaco in “Aliens” Alaturi de Weaver avem de-a face cu o distributie de exceptie in fruntea careia se afla Charles S. Dutton, Charles Dance si Lance Henriksen.