Alien (1979) Film Online Subtitrat

Regia: Ridley Scott
Actori: Veronica Cartwright, Sigourney Weaver, Tom Skerritt, John Hurt, Ian Holm
Anul: 1979
Gen: Groaza, SF
Durata: 117 minute
IMDB: 8.5

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Într-un alt mod, 1979 filme online al lui Ridley Scott este o mare original. Ea se bazează pe împușcat de deschidere seminale de “Star Wars” (1977), cu nava vasta în spațiul interstelar singur, și pe partea pașii Lucas space opera a spune o poveste în genul tradițional “greu” science fiction; cu membrii echipajului dure-a vorbi și motivele lor mercenari, povestea ar fi găsit o casă în Astounding Science Fiction John W. Campbell în timpul perioadei de nuci-si-șuruburi în anii 1940. Campbell a plăcut de știri în care inginerii și oamenii de știință, nu jochei spațiale și tunuri cu raze-gun, tratate cu spațiu într-un mod logic.

Cu siguranță caracterul Ripley, interpretat de Sigourney Weaver, s-ar fi apelat la cititori în Epoca de Aur of Science Fiction. Ea are un interes în romantismul de a găsi străin, și încă mai puțin de comenzi angajatorului ei ca acesta să fie adus înapoi acasă ca o potențială armă. Dupa ce vede ce se poate face, răspunsul ei la “Special 24 Comanda” ( “Revenire formă de viață extraterestră, toate celelalte priorități anulat”) este succint: “Cum o omori?” ura implacabilă pentru străinul este firul comun care trece prin toate cele trei continuări “Alien”, care s-au coborât treptat în calitate, dar reportat obsesia lor de motivare.

loading...

Una dintre cele mai mari forte ale “Alien” este pacing sa. Este nevoie de timp sa. L așteaptă. Acesta permite tăceri (fotografii de deschidere maiestuoase sunt subliniate de Jerry Goldsmith cu chatterings abia audibil, îndepărtată metalice). Aceasta sugerează enormitatea descoperire echipajului prin construirea de ea cu pași mici: Interceptarea unui semnal (este un avertisment sau un SOS?). Coborârea pe suprafața extraterestre. Bitching de Brett și Parker, care sunt implicate numai cu privire la colectarea acțiunile lor. Lovitura de maestru de obscuritate de suprafață prin care membrii echipajului se miște, luminile casca greu penetrant supa. Conturul umbră a navei extraterestre. Vederea pilot străin din Alien, înghețate în scaunul său de comandă. Enormitatea descoperirii interiorul navei ( “E plin de … ouă lucioase …”).

O versiune recentă a acestui articol Alien ar fi hurtled spre partea în care străinul sare pe membrii echipajului. De azi filme Slasher, în genului sci-fi și în altă parte, sunt toate pay-off și nici acumularea. Luați în considerare remake mizerabil al “Texas Chainsaw Massacre”, care trișează publicului sau dintr-o explicație, o introducere a familiei lanț-a văzut, și chiar și un final adecvat. Nu este aspră de care ne bucurăm. Este de așteptare pentru aspră.

Hitchcock știa acest lucru in Alien, cu faimosul său exemplu de o bombă sub o masă. (Se stinge – care este o acțiune nu se stinge. -. E suspans) lui M. Night Shyamalan “Semne” știa că, și abia deranjat cu străini sale, la toate. Și cele mai bune scene din Hawks “” The Thing “implica coridoarele goale ale stației din Antarctica în cazul în care s-ar putea Thing fi spectatori.
“Alien” folosește un dispozitiv de dificil de a menține în stare proaspătă străin pe tot parcursul filmului: Aceasta evoluează natura și aspectul creatura, așa că nu se știe niciodată destul de ceea ce se pare ca sau ce se poate face. Noi presupunem la ouăle prima dată va produce un humanoid, pentru că forma de pilot pietrificat de pe nava de mult pierdut străin. Dar, desigur, noi nici măcar nu știu dacă pilotul este de aceeași rasă ca și de marfă a ouălor lucioase. Poate că ele consideră, de asemenea, ca o armă. Prima dată când vom obține un bun privire la străin, așa cum se sparge de la piept de săraci Kane (Alien). Este fără îndoială falic în formă, iar criticul Tim Dirks menționează ei “gura vaginale deschisă, se scurge”.

Da, dar mai târziu, așa cum am bucatica în timpul unei serii de atacuri, ea nu mai presupune această formă, la toate, dar arata octopod, reptile sau arahnoidiană. Și apoi uncorks un alt secret; se scurge lichid din corpul său este un “solvent universal”, și există o secvență atât înfricoșătoare și încântătoare, deoarece mănâncă drum prin o punte a navei după alta. Ca sechele ( “Aliens”, “Alien 3”, “Învierea Alien”) va face mult prea extrem de clar, străinul este apt de a fi doar despre orice monstru poveste cere. Pentru că nu joacă de niciuna din normele aspectul sau comportament, acesta devine o amenințare amorfă, bântuie nava cu spectrul răului care își schimbă forma. Ash (Ian Holm), ofițerul științific, o numește “organism perfectă Structura lui perfecta este egalat doar de ostilitate,.”, Și recunoaște: “Admir puritatea, sensul său de supraviețuire; senin de conștiință, remușcări, sau iluzii de moralitate. ”

Sigourney Weaver, a cărui carieră va fi legată de ani de zile de la această creatură ciudată, este, desigur, singurul supraviețuitor al acestui echipaj originale in filme online Alien, cu excepția … pisica. Producătorii trebuie să fi sperat o continuare, și prin uciderea oricine în afară de o femeie, au aruncat soarta lor cu un avans de sex feminin pentru seria lor.