Ali G Indahouse (2002) Film Online Subtitrat


Regia: Mark Mylod
Actori: Sacha Baron Cohen, Emilio Rivera, Gina La Piana
Anul: 2002
Gen: Comedie, Romantice
Durata: 85 minute
IMDB: 6.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Ali G Indahouse

Ali G este un reporter de mâna a 7-a de televiziune, un rapper care se crede și de multe ori chiar are impresia că este negru, un tăntălău notoriu care păcălește diverse personalități din Marea Britanie și Statele Unite. El de fapt trăiește pe altă lume, o lume în care regulile societății nu i se aplică și lui. Dar când devine un pionul principal în complotul unui Cancelar Suprem malefic care dorește să îl dea jos de la conducere pe primul-ministrul al Marii Britanii, Ali G își descoperă adevarata vocație și menire în viață. În loc să îl ajute pe cancelar în planul său, Ali G este îmbrățisat de întreaga națiune drept vocea generației tinere, un tip foarte cool, care îi ajută pe prim-ministru și guvernul său să devină mai populari decât au fost vreodată.

Se pare ca este o moda printre raperii de succes (si cu multi bani)ca sa isi produca un film. Adesea acestea sunt insotite de lansarea unui album sau/si a soundtrack-ului. In film de regula apar numerosi colaboratori de scena si prieteni ai actorilor principali. Acest lucru este normal, tinand cont ca videoclipurile realizate pot fi considerate filme de scurt-metraj, care antreneaza bugete impresionate(ex. JAY-Z-Big Pimpin’;Limp Bizkit-Rollin’,etc)

Sa nu uitam de superstarul Michael Jackson care a stabilit recorduri la capitolul filme-videoclipuri. ALI-G, cunoscut producator si DJ de succes, colaborator ptr Madonna, cu aparitii la premiile MTV, nu putea sa faca exceptie. Printr-o alianta cu Shaggy a lansat acest film pe care sper sa-l vad cat mai curand si pe ecranele din Romania.


Trailer Ali G Indahouse