Alex Cross (2012) film online subtitrat

Regia: Rob Cohen
Actori: Tyler Perry, Matthew Fox, Rachel Nichols
Anul: 2012
Gen: Actiune, Crima, Mister
Durata: 101 minute
IMDB: 5.1

loading...

Oh, da, Alex Cross este un detectiv genial, bine. El are o astfel de intuiție Sherlockian în „Alex Cross” aproape s-ar putea imagina a citit romanul lui James Patterson filmul este bazat pe – cu excepția faptului că filmul nu se bazează pe o carte Patterson, doar pe personajul interpretat de Morgan Freeman in „Kiss Girls „(1997) și” Along Came a Spider „(2001). Filmul este conceput ca un crossover cariera pentru Tyler Perry, al cărui legiuni de fani pot fi surprins de a găsi-l care se încadrează prin plafonul de un cinematograf Detroit și agățându de degetele în timp ce un criminal în serie se agață de el.

Perry joacă Cross, un detectiv de poliție în stare să meargă pe scena unui tortură sadic și crimă și să explice criminalului natura, motiv și trăsături psihotice. Că talent vine la îndemână spre sfârșitul filmului, când blocuri întregi pătrați din oraș sunt închise pentru a proteja un miliardar francez care intenționează să reconstruiască Detroit. În cazul în care ar putea criminalul, poreclit „Picasso”, fi, eventual, ascunde? „Pe tren,” Cross anunță imediat. Acest om este la fel de genial la explicarea un modus operandi ca Perry Mason cu doar patru minute rămase în spectacol.

Ucigașul este o piesă rău de muncă, care apare pentru prima dată ca Măcelarul de Sligo la un privat luptă cușcă-Arena pentru a câștiga atenția amanta miliardarului, care este activată de vărsare de sânge brutal. A jucat de Matthew Fox, care le-ați văzut de multe ori, dar niciodată așa. El și-a pierdut atât de mult în greutate și a adăugat atât de multe muschii care venele se târăsc peste brațe ca viermi chiar sub suprafata. (Francezul, ciudat, este jucat de steaua de acțiune Jean Reno, care pare să fi luat greutatea Fox a pierdut și a adăugat că la față și gât).