Alegerea – The Choice (2016) Film Online Subtitrat


Gen: Drama, Romantice
Scenariu: Bryan Sipe, Nicholas Sparks
IMDB: 6.5
Regizor(i): Ross Katz
Actori: Tom Wilkinson, Teresa Palmer, Maggie Grace, Benjamin Walker, Alexandra Daddario


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Alegerea – The Choice

Iubirea? Relație serioasă? Responsabilitate? Familie? Burlacul pe numele Travis Parker consideră că aceste lucruri nu sunt pentru el. Are un job perfect și prieteni adevăraţi. Este interesat de vânătoare, pescuit, se ocupă cu sportul extrem și evită relațile serioase. Dar nu s-a născut încă omul care a reușit să scape de dragostea adevărată… Când în casa vecină apare Gaby, o domnişoară liniștită şi graţioasă, viața lui Travis se schimbă.

Am vazut maitoate ecranizarile dupa cartile lui Nichols Sprks si toate se invart in jurul aceluiasi lucru, mereu este un punct comun: antipatia actorilor la inceput… care se transforma in iubire.. musai o drama sau o tragedie, pentru ca alte metode de a sensibiliza pe ceilalti nu mai gaseste ! Personajul femeii din rolul principal e o zapacita care nu stie ce vrea, inseala doar ptr ca iubitul eplecat departe in interes de serviciu si isi aminteste sa spuna adevarul abia cand amantul isi face aparitia.

Dar pe tot parcursul indragostelii ei, nu pare sa simta nici o remuscare ca totusi a tradat si mintit pe cineva si se comporta ca si cum totul e mai mult decat in regula. Aceasta ipocrita portretizare a personajului ne da si lovitura de gratie in final, cand, dupa 7 ani de coma, se hotaraste sa se trezeasca ptr ca’voiau sa o deconecteze si mai ales i-a ajuns cat l-a pedepsit ptr ca a intarziat la o cina. Sinistra poveste de dragoste,>


Trailer Alegerea – The Choice