Albinuţa Maya – Maya the Bee Movie (2014) film online subtitrat

Gen: Comedie, Animatie, Aventura
Scenariu: Fin Edquist
IMDB Rating: 6,0
Regizor(i): Alexs Stadermann
Actori: Kodi Smit-McPhee, Noah Taylor, Coco Jack Gillies, Richard Roxburgh

În ultimii ani, artiștii europeni au creat funcții animate care au fost inițial, interesant, amuzant și personal într-un mod cu buget mare, filme studio american nu au fost: tripleti de Belleville, secretul din Kells, Ernest și Celestine, Song a mării, o pisica in Paris. Din păcate, “Maya Bee” Movie (2014), o co-producție australian / germană, repetă doar caractere foarte familiare în stil american și incidente poveste. În original 1922 carte pentru copii Waldemar Bonsels “” Aventurile lui Maya albine, “personajul principal a fost un tânăr curios care a părăsit stupul de a explora grădini din apropiere și pajiști. Bonsel fost, evident, inspirat de “Alice” cărți Lewis Carroll, dar îi lipsea erudiție și imaginația lui Carroll. Eliberată de constrângerile stup, Maya angajat în conversații o usoara didactice cu alte insecte. Povestea a luat o turnura ciudat întuneric când Maya a fost capturat de un trib de Hornets carnivore, dar a scăpat a ajuta la apărarea stup ei de atac lor criminale. Amenințările au fost reale, cu viața personajelor în joc.

loading...

Animat Maya (voce de Coco Jack Gillies) arată ca o fetiță într-un costum de baie cu dungi. Ea și multe dintre personajele din jurul ei nu mai vorbesc, dar asta nu ține de Maya a explora zone ale stupului, unde ea nu apartine. Deși ea a învățat “Fiecare albine are un rol de jucat,” în urma unor aventuri usoare, ea se confruntă cu aceeași problemă ca și multe alte eroine animate Spunky: “. Nu cred că mă potrivesc în oriunde”, atunci când ea din greșeală Martorii pedant, dictatorial Buzzlina (Jacki Weaver) intrigant cu ea Hench-albine Crawley (Noah Taylor) pentru a ucide Regina (Miriam Margolyes) și să profite de tronul, Maya este dat afară din stup ca un necaz-maker. Afară, Maya se comportă mai puțin ca personaj curios Bonsels “și mai mult ca Dorothy în Vrăjitorul din Oz. Toată lumea il intalneste este dornic să o ajute. Flip Grasshopper (Richard Boxburgh) devine ei să cânte; Willy (Kodi Sit-McPhee), un pic de albine nerdy care nimeni altcineva nu a tratat vreodată frumos, devine amice ei.

Înainte de a părăsi stupul, Maya și Willy-au spus să se ferească de Hornets, care albinele vedere ca rău, bug-uri hoț. Ei se împrietenească rapid Sting (Ioel Franco), fiul lui Hank (Andy McPhee), seful unuia dintre bandele Hornet locale. Sting a fost spus să se ferească de albine, care viespi descriu ca rău “fraieri suflet.” Desigur, Maya, Willy și Sting nu inițial sa recunoasca care aparține ce specie, dar odată ce fac, povestea lui, în esență, pe-și filmul încă are o bună 20 de minute pentru a rula. Buzzlina încearcă să provoace un război cu Hornets, dar este o farsă fara varsare de sange, cu nici unul dintre consecințele mortale Bonsels descrise. Ca oricine care a văzut o caracteristică animat in ultimele decenii se poate prezice, Maya mitinguri prietenii ei pentru a opri războiul, salvare Regina și, mai presus de toate, să învețe importanța de a fi ea insasi in fiecare zi. Filmul se încheie cu o petrecere unde-surpriză – Hank și dansul conștientă de sine Regina împreună.

De “Maya Bee” Filmul nu este chinuitor modul Strange Magic a fost. Dar povestea și personajele sale sunt atât de foarte familiar, se simte ca artiștii se face cu o matrita. Nu audiențe, în special publicul de copii – Maya este în mod clar drept scop telespectatorii de școală elementară – trebuie să vedem o altă eroină spunky, ușor Klutzy afla valoarea de a fi ea însăși? Sunt copii atât de nefericit și nesigur ca au nevoie de încă o doză de afirmare grele mână? Unul dintre apelurile de anime este că artiștii japonezi au creat astfel un spectru larg de personaje feminine. Sakura Kinimoto începe ca o fetiță speriată, nesigur, dar publicul vede încrederea câștig ca ea masterat magie în Cardcaptor Sakura. Spoiled, sulky Chihiro descoperă resurse neexploatate de curaj, hotărâre și dragoste în Spirited Away. Emilia în Diavolul este o parte-Timer și Kaname în Full Metal Panic sunt fete puternice, declarați care invata sa aprecieze farmecul offbeat de baieti puțin probabil. Timid, linistit Hana crește în rolul ei ca o mamă grijulie după ce soțul ei este ucis în Wolf copii. Winrey în Fullmetal Alchemist este un tehnician calificat, care creează proteze robotizate extraordinare.