Aladdin şi Regele Hoţilor – Aladdin and the King of Thieves (1995) DUBLAT Online

Regia: Tad Stones
Actori: Robin Williams, Scott Weinger, Jeff Bennett, Rob Paulsen, CCH Pounder, John Rhys-Davies, Frank Welker
Anul: 1995
Gen: Dublate, Familie, Animatie, Comedie
Durata: 80 minute
IMDB: 6.4

loading...

Aladdin şi Regele Hoţilor (de asemenea, cunoscut sub numele de Aladdin 3: Regele Hoților) este un film de animație direct-to-video 1,996, care este a doua direct-to-video sequel la funcția animat Disney Aladdin. Aladdin și Regele Hoților servește ca capitolul final al poveștile Arabian Nights-inspirate Disney care a început cu funcția de teatru Aladdin (1992) și a continuat cu primul sequel direct-to-video Întoarcerea Jafar (1994) și Aladdin serii de televiziune animat (1994-1995).

Robin Williams a revenit la voce Genie după Disney a cerut scuze pentru utilizarea asemănarea sa în promovarea filmului original Aladdin (Williams crede Disney a rupt termenii contractului său). Dan Castellaneta a înregistrat de fapt, toate dialogul de Genie pentru acest film Aladdin şi Regele Hoţilor, așa cum a făcut cu continuarea anterior, datorită diferențelor Disney cu Williams, dar sesiune de înregistrare nu a fost utilizat atunci când Robin Williams a fost de acord să reia rolul lui. Nu se cunoaște dacă Williams folosit scenariul scris de Castellaneta, sau improvizate toate dialogului său așa cum a făcut în primul film.

Acest film a avut incasari de 186 milioane $, ceea ce face al patrulea cele mai mari incasari filmul animat direct-to-video din toate timpurile. În 2005, filmul a fost re-lansat ca o editie speciala DVD, cu imagine restaurată digital și sunet remasterizata. DVD-ul are, dar filmul cuplat la 1.85: 1 ecran lat, un raport de aspect Disney nu folosește niciodată pentru animație. DVD-ul sa întors în Disney Vault, împreună cu celelalte două filme din serie în ianuarie 2008.