Al saptelea fiu – Seventh Son (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Aventura, Fantezie
Producator(i): Charles Leavitt, Steven Knight
IMDB: 5.5
Regia: Sergey Bodrov
Actori: Ben Barnes, Julianne Moore, Jeff Bridges


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Al saptelea fiu – Seventh Son

loading...

Thomas Ward este al șaptelea fiu al unui al șaptelea fiu și a fost dat în ucenicie Vraciului din părțile locului. Misiunea lui este grea. Vraciul este neprietenos și mulți ucenici au dat greș înaintea lui. Vrând-nevrând, Thomas trebuie să învețe să alunge stafiile, să întemnițeze vrăjitoare și să supună duhurile. Dar, după ce este păcălit să o elibereze pe Mama Malkin, cea mai rea vrăjitoare din Comitat, iadul se dezlănțuie.

Afland ca filmul Seventh Son online subtitrat se BAZEAZA pe seria de carti numita Conicile din Wardstone m-am apucat sa le citesc. Sunt deja la al 8-ulea volum si mi s-au parut destul de interesante desi seria mi se pare sub cea a lui Tolkien. Dar ajuns la cinema am constatat ca filmul doar se INSPIRA din aceasta serie de carti. Vraciul e un betiv, Tom are mult peste cei 13 ani din carte, Mama Malkin a fost iubita vraciului. Mama lui Tom moare in acest film, restul de neconcordante va las sa le descoperiti singuri.

Filmul Al saptelea fiu online subtitrat in sine este spectaculos cu efecte speciale destul de reusite; si multe lupte care sa umple timpul de vizionare, dar cam atat. Poate daca nu citeam cartile mi se parea mai interesant, dar asa imi pare rau pentru cei 22 lei dati pe bilet. Oricum dupa parerea mea este sub ultimul Hobbit, care nici el nu a fost cea mai reusita dintre ecranizarile lui Peter Jackson

loading...