Ain’t Them Bodies Saints (2013) film online subtitrat

Regia: David Lowery
Actori: Rooney Mara, Nate Parker, Rami Malek, Will Beinbrink, Charles Baker
Anul: 2013
Gen: Crima, Drama, Romantic
Durata: 96 minute
IMDB: 6.5/10 din 8583 voturi

loading...

Comparațiile la Terrence Malick sunt evidente și multe-și o bine-meritata compliment pentru teatru David Lowery lui “Is not Them Bodies Saints.” Setarea de 1970 Texas, fuioarele impresioniste ale memoriei, naturalismul liniștită din lumina soarelui cald și sumbru magie ore melancolie-ele? Esti tot acolo, toate acele semnături care amintesc de regizorul maestru.

Și totuși, filmul Ain’t Them Bodies Saints ma uit la Lowery, de asemenea, mi-a amintit de un alt omagiu într-un gen foarte diferit: “Far From Heaven”, Todd Haynes “2002 tribut nuantele vibrante și melodrama de așa-numitele” poze femei “Douglas Sirk lui din anii 1950. Fiecare film recreează stabilit pietre de încercare estetice în același timp, de asemenea, funcționează ca propria sa lucrare puternic emoțional de artă. Ei știu cum să joace toate notele familiare, dar creează, de asemenea, propriile lor simfonii original și în mișcare.

Filmul Ain’t Them Bodies Saints este o poveste oprit, dar întotdeauna captivant de tineri, iubire condamnat. Un editor frecvent se-a tăiat Fermecatoare, misterios “Upstream Color” -Lowery știe cum să creeze o fluiditate romantic în același timp, de asemenea, găsirea tensiune în individ, momente intime. Aparent conversații inofensive sunt pline de sens; o privire vorbește de volume. Și în Casey Affleck și Rooney Mara, a găsit actori care locuiesc efort lumea lui, unul care se simte atât de modă veche și imediată.

Affleck Bob Muldoon este mai mult un escroc mic timp de un geniu criminal major. E un visător, dar una periculoasă, deoarece el crede propria hype și va face tot ce trebuie pentru a face reale. Dar, de asemenea, Bob un romantic la inimă, cu noțiuni de a construi o casă mică undeva departe și ridica o familie, toate lucrurile pe care, probabil, ar fi fost imposibil, chiar înainte de a se trezi în probleme cu legea. Cu ochii de oțel și pometi puternice, Mara este driblat Momesc ca sotia sa, Ruth, care amenință să-l lase la începutul filmului. E, de asemenea, însărcinată, care este, probabil, singurul lucru care o ține din închisoare când Bob și Ruth încheia cu un schimb de focuri cu deputații Sheriff, Ain’t Them Bodies Saints, la trecere in revista a acestora colibă ​​în mici-oras Meridian, Texas. Mic, dar feroce, Mara face conflict interior personajul ei și remușcări evident în moduri mici, subtile.

În momentul în care acestea sunt în curs de a condus de pe la cătușe, cot la cot, este dureros de trist și senzual. Ei țin de mână, ca și cum pentru ultima dată, care este foarte bine poate fi. Fiecare șoptește ceva la alte-respiră din celuilalt esenta-înainte ca acestea să te în cele din urmă sfâșiată. În timp ce Bob se stinge la închisoare pe o sentință de 25 de ani, Ruth ridică fiica cuplului, Sylvie (jucat de gemeni Jacklynn și Kennadie Smith), care e pe cale de a transforma 4 când le vedem din nou in Ain’t Them Bodies Saints. Ei trăiesc alături de Skerritt (un excelent Keith Carradine, el însuși un bun venit la intoarcere tipurile de “’70 filme care în mod clar inspirat” Is not Them Bodies Saints “), care conduce la magazinul de hardware oraș și, eventual, orașul în sine.