Ai grijă ce-ți dorești de Crăciun! – The Mrs. Clause (2008) Film Online Subtitrat


Regia: George Erschbamer
Actori: Lea Thompson, Andrew Airlie, Rachel Hayward
An: 2008
Gen: Comedie, Craciun, Drama, Familie
IMDB: 4.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Ai grijă ce-ți dorești de Crăciun! – The Mrs. Clause

Sophie Kelly (Lea Thompson) este o mamă dedicată total familiei, care nu mai are nicio clipă liberă pentru ea. Femeia încearcă din răsputeri să mențină relația cu soțul ei, cu copiii și să-și facă bine treabă la slujbă. Într-o zi, în apropierea Crăciunului, când a mers cu copiii la mall, Moș Crăciun a întrebat-o ce își dorește, iar Sophie i-a spus că ar vrea o viață nouă.

Minunea se întâmplă și ea se transformă într-un avocat de succes, care își conduce propria firmă. Mai mult de atât, un burlac mai tânăr decât ea îi face avansuri. Ziua de Crăciun se apropie și Sophie își dă seama că își vrea vechea viață înapoi pentru că singura modalitate de a fi cu adevărat fericită este să fie lângă copii și lângă soț.

OK, am un fel de acord cu TCMjunkie. Dar, eu aș evalua un pic mai mare. Lea Thompson poate fi angajarea și cu siguranță nu a avut cel mai bun succes în carieră. Acest film nu va inversa această tendință. Doamna Thompson cavorts în jurul valorii de Pixie-ca și în afară de lamentarea de început, nu demonstrează că ea ar putea deveni altfel decât persoana care ea a fost destinată să fie; astfel încât acest lucru este în cazul în care povestea suferă cel mai mult.


Trailer Ai grijă ce-ți dorești de Crăciun! – The Mrs. Clause