Agentul Secret – The Secret Agent (2016) Serial Online Subtitrat


Actori: Toby Jones, Vicky McClure, Charlie Hamblett
An: 2016
Gen: Seriale Online, Drama
IMDB: 5.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

The Secret Agent SEZONUL 1 Online:


S01E01:

S01E02:

S01E03 (lucram la subtitrare):


Sinopsis Agentul Secret – The Secret Agent

Verloc din serialil Agentul Secret – The Secret Agent, este proprietarul unui magazin din Victorian Soho, unde joacă un joc periculos. Spioneaza un grup anarhist, din care are rezultate considerabile pentru echipa la care lucreaza in secret.


Trailer Agentul Secret – The Secret Agent


Review Agentul Secret – The Secret Agent

Această dramă de trei părți este centrată pe dl Verloc; un membru al unui grup de anarhiști care trăiesc în Londra. Pentru cea mai mare parte ele sunt un buchet ineficient; ei vorbesc foarte mult, dar nu face de fapt nimic. Verloc este de fapt un spion în slujba Rusiei și Rusia consideră că răspunsul Marii Britanii la anarhistilor a fost mult prea blând. În speranța de a forța Marea Britanie să adopte o poziție mai dură rus de prim-secretar presiunile Verloc să ia măsuri reale … el vrea ca el să bombă Observatorul Greenwich.

În acest scop Verloc funcționează cu colegi anarhist “Profesorul”, care face bomba înainte de a merge cu autist frate-in-lege sa cu privire la misiunea pe care se poate încheia numai în tragedie. Înainte de explozie poliția, mai ales inspector de căldură, cred că anarhiștii sunt o grămadă de fraieri inofensive, dar după aceea ei sunt hotărâți să afle cine era în spatele ei și expune sustinatorii lor.

După ce a citit cartea nu pot spune modul în care acest lucru se compara, dar ca adaptare o bucată de televiziune am găsit-o destul de plăcută … dacă în mod distinct sumbră. Toby Jones face o treabă excelentă ca Verloc; un protagonist distinct antipatic, care nu poate accepta că el este de vina pentru mijlocul distanței tragic eveniment prin serie.